Ziya SÜZEN

Bölgenin Sesi Olma Yolunda Emin Adımlar...

[email protected]
Üsküdar Postası Gazetesi olarak 2011 senesinde başladığımız yazılı medya maceramız hızla devam ediyor.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Bölgenin Sesi Olma Yolunda Emin Adımlar...

Üsküdar Postası Gazetesi olarak 2011 senesinde başladığımız yazılı medya maceramız hızla devam ediyor. Gelinen noktada Üsküdar 34 Haber Sitesi'ni ilk kurduğumuz zaman ''Üsküdar İstanbul'' olarak düşünmüş lakin bu ismi alamadığımız için ünlü rap yıldızı ve bir Üsküdarlı olan Ceza'nın yerli plaka şarkısından esinlenerek Üsküdar 34 ismini vermiştik. 2006 senesinde başlayan görsel medya serüvenimiz ise geçen yılların ardından ''damlaya damlaya göl olur'' misali hızla büyümeye devam ediyor.

Fakat gelinen noktada şöyle bir sorunla karşılaştık! Yaptığımız haberler Üsküdar özelinde olmasına rağmen haberlerini yayınlamamızı isteyen farklı lokasyondaki (ilçe) kurum ve kuruluşlarla iletişim kurar olduk. Tabi sitemizin yayın politikası gereği buna yer veremedik. Öte yandan gazete tarafında ise Üsküdar Postası'nda da aynı yayın politikamız gereği Üsküdar'ın Ümraniye, Beykoz ve Kadıköy gibi yakın ilçeleri başta olmak üzere gazeteyi dağıtırken sadece Üsküdar haberlerinin yayınlanıyor oluşumuz, okuyuculardan bize tepki ve sitem olarak geriye döndü. Bir örnekle Üsküdar'da bulunan Nato Yolu'nda aynı cadde üzerinde fakat bir tarafı Üsküdar diğer tarafı Ümraniye olan işletmelere gazete dağıtımı yaparken tamamı Üsküdar olan bir gazeteyi okuyucular almak istemedi veya alanlarda neden sadece Üsküdar haberleri var? diyerek sitemde bulundu. Yani kendilerinden bir şey istediler ve biz buna cevap veremiyorduk. İşte bu ve bunun gibi çok fazla nedenden dolayı bundan böyle Üsküdar Postası okuyucularının isteklerine cevap vermeye özel göstereceğiz. Üsküdar Postası Gazetesi'nin ''Bölgenin Sesi'' olma noktasında ilk adımı atıyor ve logosunun üzerinde başta Üsküdar olmak üzere 10 ilçenin güncel olay ve yerel haberlerini yapmaya başlıyoruz. 18.'inci sayımızda logomuzdan başlayarak kademeli olarak bölgesel haberleri gazetemizde ve haber sitemizde okumaya başlayacaksınız.

Üsküdar Postası Gazetesi ''Bölgenin Sesi'' olma yolunda ikinci adımını ise araştırmacı gazeteci, Yeminli Basın ve Mülk Müşaviri Tuncay Aydınoğlugil'i yayın ekibine katarak atıyor. Tuncay bey tüm ekip arkadaşlarımızın gibi bizimle fahri olarak çalışacak. Kendisinin yerel basındaki tecrübelerinden önümüzdeki sayılarımızda ziyadesiyle faydalanacağız.

Evet sevgili Üsküdar Postası Gazetesi okurları bu zamana kadar hiç paylaşmadığım bir çok konuyu sizinle bu yazımda paylaşmış oldum. Yazdığım bazı konuları fiziksel olarak gerçekleştiremedik fakat gerçekleştirmek için ilk adımı attık. Yani bir işi bitirmek için önce başlamak lazım dedik... Bu süreçte sizlerinde desteklerinizi bekliyoruz. Sizlerden gelecek haberleri değerlendirerek gazetemizde yer vermeye özen göstereceğiz... Bir sonraki yazımızda görüşmek dileğiyle hoşçakalın...


Ziya SÜZEN

Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir