Pehlivanoğulları Doğtaş Exclusive Çengelköy

Pehlivanoğulları Doğtaş Exclusive Çengelköy
Zübeyde Hanım Cad. No:25 Çengelköy / Üsküdar
Üyelik Türü : GOLD
Telefon :  0216-4625555
v2.pehlivanogullari.com
Kategori : Mobilya Dekarasyon Kayıt Tarihi : 26 Nisan 2010
İletişim : Mesaj Gönder Ziyaretçi : 13762
Firma / Kurum Hakkında
1963 yılında Çengelköy'de küçük bir nalbur dükkanıyla iş hayatına atılan Pehlivanoğulları Ticaret, 1975 senesinde üyesi olmaktan gurur duyduğu Arçelik ailesine katılmıştır.

Gerek seçkin Çengelköy halkının; gerekse de tüm Türkiye çapındaki müşterilerin ARÇELİK markasına olan inançlarının verdiği güven sayesinde Pehlivanoğulları Pazarlama ve Dış Tic. A.Ş. kısa sürede ilk tercihleri haline gelip, ortak bir geleneğin temsilcisi olmuştur.

Hızlı bir ticari gelişme süreci içine giren Pehlivanoğulları Pazarlama ve Dış Tic. A.Ş. , şuan bir ARÇELİK Mağazası, her türlü ev ve mutfak eşyalarının mevcut olduğu bir ARÇELİK Plaza, yine Çengelköy'de bir İstikbal Showroom ve Kavacık'ta zengin model çeşitlerini sergilediği İSTİKBAL Centroom'u ile müşterilerine eşsiz bir satış ve satış sonrası hizmet sunmaktadır.

Yakın gelecekte, ARÇELİK beyaz eşya, hazır mufak ve mobilya sektöründe tüm İstanbul'da tek isim olmayı hedefleyen Pehlivanoğulları Pazarlama ve Dış Tic. A.Ş., bir ilke daha imza atıp; Arçelik online satış sistemiyle tüm Türkiye'ye hizmet sunmaya başlamıştır.

Arceliksatici.com online satış mağazası, uygun fiyatlar ve çok özel kampanyalarla üyeleri için internetten alışverişi kolay ve hesaplı bir deneyim haline getirmeyi hedeflemektedir. Pehlivanoğulları Pazarlama ve Dış Tic. A.Ş. saygın bir kurum olarak her zaman müşterilerinin memnuniyeti için çalışacak; kaliteli ürün hizmet ve servis imkanlarıyla, Arçelik ve istikbal ürünleri satışında güvencenin simgesi olma yolunda ilerlemeye devam edecektir.
Firma Ulaşım Haritası

HAVA DURUMU

İstanbul Hava Durumu
İstanbul Hava Durumu
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.00 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir