Cide Soğuksu Derneği geniş katılımlı istişare toplantısı düzenledi

Cide Soğuksu Derneği'nin düzenlediği kahvaltılı toplantı programı İstanbul'un çeşitli ilçelerinden farklı siyasi parti ve STK temsilcisinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti Üsküdar eski ilçe başkanı Sinan Aktaş da katıldı.

Cide Soğuksu Derneği geniş katılımlı istişare toplantısı düzenledi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Merkezi Üsküdar Çengelköy'de bulunan Cide Soğuksu Derneği'nin geçen hafta gerçekleştirmiş olduğu kahvaltılı toplantı programı yoğun katılımla yapıldı. Toplantıya Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediye Meclis Üyeleri Esat Kalay ile Murat Yavuz, Üsküdar AK Parti eski İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Kâğıthane Belediye Meclis Üyesi Ali Güler, Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Ali Görgülüer, Pendik Belediye Meclis Üyesi Akın Babür, Kaskon üyeleri Kemal Turgut ile Ali Evgiloğlu, CİDEFED Başkanı Recep Çetinkaya, Üsküdar Kastamonulular Derneği Başkanı Hasan Kuruoğlu başta olmak üzere çok sayıda STK temsilcisi, yöresel sanatçılar ve dernek üyeleri katıldı.

Cide Soğuksu Derneği geniş katılımlı istişare toplantısı düzenledi

HAYRİ KONUK, ''İNSANİ VE İSLAMİ BOYUTLA MUTLU OLDUK''

Programda selamlama ve teşekkür konuşması gerçekleştiren Cide Soğuksu Dernek Başkanı Hayri Konuk ise Cide Soğuksu Derneği'nin ''Kış Üşütür, Kardeşlik Isıtır'' kampanyasına katıldığını söyledi. Konuk, dernek olarak Kastamonu ve Cide'ye gerçekleştirdikleri yardımların yanı sıra Suriye'deki mültecilere yaptıkları desteğin insani ve İslami boyutuyla düşünüldüğünde mutluluk verdiğini ifade etti.

Cide Soğuksu Derneği'nin düzenlediği kahvaltılı toplantı programı İstanbul'un çeşitli ilçelerinden farklı siyasi parti ve STK temsilcisinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise yaptığı konuşmada ''Birbirimizi sevmemiz kucaklamamız için çok sebebimiz var; kin ve nefret duymamız için hiçbir sebep yok, olmamalı.'' dedi.

BAŞKAN TÜRKMEN, ''İNSANLIĞIMIZDAN UTANDIK''

Türkmen, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın Suriyeli mülteciler için düzenlediği ''Kış Üşütür, Kardeşlik Isıtır'' kampanyası kapsamında Şanlıurfa'ya gittiğini hatırlatan Başkan Türkmen, ''O insanları yaşadıkları yerde gördük ve insanlığımızdan utandık. Can havliyle savaştan kaçmışlar, iyi ki onlar için Türkiye var. Allah muhafaza bir savaş halinde biz nereye gideriz. O yüzden memleketimizin, birliğimizin, zenginliğimizin kıymetini bilelim ve birbirimizi Allah için sevelim. İnsanlıktan ve inançlarımızdan gelen hasletlerimizi de ihmal etmeyelim.'' diye konuştu.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar'da Kastamonu Festivali yapılması için belediyenin öncülük edeceğini kaydetti.

Suriyeli mülteciler için önümüzdeki günlerde Üsküdar'da yardım kampanyası başlatacaklarını belirten Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, derneklere de destek olmaları yönünde çağrıda bulundu.

Sivil inisiyatif ile kamu iş birliğinin istenilen düzeyde olmadığı için Avrupa Birliği (AB) fonlarından yeterince faydalanamadığını ifade ederken ''Derneklerin AB fonlarından kaynak elde etme adına yaptıkları projelere kayıtsız şartsız ortağız. Buradan gelen paralar hiç kuşkusuz yine derneklerimizin olacaktır.'' dedi.

Türkmen ayrıca, Üsküdar'da Kastamonu Festivali yapılması için belediyenin öncülük edeceğini kaydetti.

Programda AK Parti Üsküdar eski ilçe başkanı Sinan Aktaş da bir konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Cide Soğuksu Derneği Yönetim Kurulu başta Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve çeşitli alanlarda derneğe katkı sunanlara plaket ve tablo takdimi yaptı.

Konuşmaların ardından Cide Soğuksu Derneği Yönetim Kurulu başta Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Sinan Aktaş, Esat Kalay olmak üzere çeşitli alanlarda derneğe katkı sunanlara plaket ve tablo takdimi yaptı.

Cide Soğuksu Derneği Başkanı Hayri Konuk, istişara toplantısının sonunda yaptığı konuşmada katılım gösterenlere teşekkür etti. Konuk, ''Kıymetli dostlar, Soğuksu Derneğimizin düzenlediği pazar kahvaltı programına katılarak bizleri onurlandıran başta Üsküdar Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Türkmen, Üsküdar Belediye Meclis Üyesi ve Meclis Başkan Vekili Sayın Esat Kalay, AK Parti Üsküdar bir önceki dönem ilçe başkanı Sayın Sinan Aktaş, İstanbul'un çeşitli ilçelerinde görev yapan meclis üyeleri, Cide Dernekler Federasyonu eski ve yeni başkanları, Kastamonu ve Cide köyleri dernek başkanları, dernek üyesi iş adamları, yöre sanatçılarımız, gazeteci ve radyo programcısı hemşerilerimiz ve derneğimiz kurucu üyelerinin de katıldığı kahvaltı programına katılan siz değerli dost ve hemşerilerime yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına sonsuz teşekkürler...'' ediyorum diyerek programı sonlandırdı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir