İstanbul Ülkü Ocakları 2. Bölge Başkanlığı Birlik ve Beraberlik İftarı düzenledi

İstanbul Ülkü Ocakları 2. Bölge Başkanlığı Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi Bahçesinde Birlik ve Beraberlik İftarı düzenledi.

İstanbul Ülkü Ocakları 2. Bölge Başkanlığı Birlik ve Beraberlik İftarı düzenledi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İstanbul Ülkü Ocakları 2. Bölge Başkanlığı Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi Bahçesinde Birlik ve Beraberlik İftarı düzenledi.

İstanbul Ülkü Ocakları 2. Bölge Başkanlığı Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi Bahçesinde Birlik ve Beraberlik İftarı düzenledi.

Üsküdar Ülkü Ocakları'nın ev sahipliği yaptığı iftar programı yoğun katılımla gerçekleşti. Programa İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, İl Ocak Yöneticileri, İlçe Ocak Başkanları, Üsküdar'daki Şehit Aileleri, Ülkü Ocakları mensubu gençler ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Bölge Başkanı Hüseyin Sözer bir konuşma yaparak;

''Çok kıymeti Şehit Ailelerimiz, Sayın İl Başkanım, İl Yöneticilerim, İlçe Ocak Başkanlarım, Ocaklarımızın çok kıymetli asena ve bozkurtları, değerli misafirler; İstanbul Ülkü Ocakları 2. Bölge Başkanlığı olarak düzenlediğimiz Birlik ve Beraberlik İftarına hepiniz hoş geldiniz. Sizlerin huzurunda bütün Türk-İslam Alemine selamlar olsun. Hepinizin mübarek Ramazan Ayı'nı bir kez daha tebrik ediyorum.

Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Sözer

Değerli misafirler;

Bölgemizdeki tüm Ocaklarda Ramazan boyunca iftar sofraları kurulmakta, binlerce vatandaşımıza hazırladığımız erzak kolilerimiz tek tek ulaştırılmaktadır. Ayrıca Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin öncülüğünde Türkmen soydaşlarımıza yardımlar ulaştırılmaktadır. Geçmişten aldığımız bu kutlu mirası gelecek nesillere taşımak için gece gündüz demeden var gücümüzle çalışmaktayız. Milletimizin birlik ve beraberliği için aziz Şehitlerimizin önünde saygıyla eğiliyorum. Ayrıca Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey ve tüm Ülkücü şehitlerimize Yüce Allah'tan Rahmet diliyorum. Bu vesileyle siz kıymetli misafirlerimizin yaklaşmakta olan mübarek Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını şimdiden tebrik ediyorum.Yüce Allah Büyük Türk Milleti'nin birlik ve beraberliğini daim eylesin. Ne mutlu Türk'üm diyene!'' dedi.

İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım

İl Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ise yaptığı konuşmada ''Ülkü Ocaklı gençlerimiz dışarılarda uyuşturucu batağına saplanmış olan gençler gibi değil, aksine bu mübarek günde siz değerli misafirlerimize ve burada bulunan kıymetli Şehit Ailelerimize hizmet etmekten almış oldukları mutluluk gözlerinden okunuyor. Ülkü Ocakları olarak her daim Türk Milleti'nin yanında olmaya devam ediyoruz. Ramazan ayının bereketi ile iftar sofralarımız kuruluyor, yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımıza başlatmış olduğumuz kampanya ile yardım kolisi gönderiyoruz.'' diyerek Ülkü Ocakları'nın faaliyetlerinden bahsetti.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir