ÇA-DER'liler Üsküdar'da buluştu

ÇA-DER Çalışanları Destekleme ve Yardımlaşma Derneği istişare tanışma toplantısı Üsküdar Evlendirme Dairesi'ndeki Kız Kulesi Restoran'da gerçekleştirildi.

ÇA-DER'liler Üsküdar'da buluştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

20 Kasım 2015 tarihinden itibaren resmi olarak faaliyetlerine başlayan ÇA-DER Çalışanları Destekleme ve Yardımlaşma Derneği istişare tanışma toplantısı Üsküdar Evlendirme Dairesi'ndeki Kız Kulesi Restoran'da gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı ve Anadolu Adalet Sarayı Personel Müdürü Nimet Çevik tarafından organize edilen kahvaltılı programa Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Mete Yapıcı başta olmak üzere dernek yönetimi, devlet yöneticileri, siyasi parti yöneticileri, birim başkanları ve üyelerden çok sayıda kişi katıldı.

Toplantıya, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı adına Başkan Yardımcısı sayın Mete Yapıcı, AK Parti İl Başkan Yardımcısı, muhtarlar, Çankırı Dernekler Federasyonu, Sinop Dernekler Federasyonu Genel Başkanı ve birçok dernek başkanı ve başkan yardımcıları, birim başkanları ve üyeler katıldı.

ÇA-DER başkanı Nimet Çevik toplantının açılışında yaptığı konuşmada, tüm dernek üyeleri ile aynı çatı altında buluşmanın verdiği heyecanı, bu birlik beraberlikten çok mutlu olduğunu belirtti. ÇA-DER'in geleceğe emin adımlarla ilerlediğini belirten başkan, ''iş veren ve çalışanları buluşturmakta, iş sorunu olanların sorunlarını çözmekte katkımız oluyor ise ben ve yönetimim bu mutluluğu yaşıyoruz'' dedi.

Yaratılanların en şereflisi insan olduğunu belirten başkan ''insana hizmet etmek bizlere huzur veriyor, biz herkesi seviyoruz çünkü yaratandan ötürü'' dedi. Program sonunda toplantıya katkıda bulunanlara plaket takdim edildi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir