Cide Soğuksu Derneği Geleneksel İftarına yoğun ilgi

Kastamonu Cide Soğuksu Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Ramazan İftar programı Cide Soğuksuluları yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Cide Soğuksu Derneği Geleneksel İftarına yoğun ilgi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Kastamonu Cide Soğuksu Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu Ramazan İftar programı Cide Soğuksuluları yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı bu yıl Üsküdar Belediyesi Mehmet Çakır Kültür Merkezi'nde yaklaşık 600 kişilik davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Düzenlenen iftar programına Üsküdar Belediye Meclis Başkanı Esat Kalay, Cide Federasyon Başkanı Celal Gül, Tuzla Kas-Der Başkanı Hasan Elbuz, Kastamonulu ve Cideli İş-adamları, Cide STK başkan ve yöneticileriyle birlikte çok sayıda dernek üyesi katıldı.

İftar öncesi Kuran-ı Kerim ve ilahiler okunmasıyla başlayan program, Üsküdar Belediye Meclis Başkanı Esat Kalay ve Cide Federasyon Başkanı Celal Gül selamlama konuşmaları yaptı.

Cide Soğuksu Derneği Başkanı Tuncay Şenol'da yaptığı konuşmasında katılımcılara teşekkür etti

Cide Soğuksu Derneği Başkanı Tuncay Şenol'da yaptığı konuşmasında katılımcılara teşekkür ederek, ''11 ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif; ibadet, kardeşlik ve yardımlaşma ayıdır. Soğuksu Derneği olarak bizde bu mübarek ayda üzerimize düşen vazifeleri, yardım sever dostlarımızın destekleriyle gücümüz nispetinde yapmaya çalışıyoruz. Öncelikle Soğuksu Derneği olarak geçen yıl başlatmış olduğumuz bir çalışmayı sizlere anlatmak istiyorum. Bizler geçen yıla kadar köylerimizde muhtarlarımız vasıtasıyla tespit ettiğimiz ihtiyaç sahiplerine İstanbul'dan yardım kolileri hazırlayıp gönderiyorduk. Ama bizler geçen yıldan sonra yeni bir uygulama başlattık. İhtiyaç sahipleri için yardım kartları oluşturduk. Yine muhtarlarımız sayesinde Soğuksu Derneği yardım kartlarını hazırlamış olduğumuz isim listesine göre Ramazan'dan önce dağıttık. Bunun önemi nedir, öncelikle hazırladığımız yardım kartlarıyla oradaki ihtiyaç sahibi insanlar kendine lazım olan istediği bir şeyi satın alabiliyor ve bu alışverişlerini sadece Soğuksu 'da ki esnaflarla yapıyor. Böylelikle Soğuksu'da ki esnaflarımızın ekonomisine katkıda bulunuyor, hemde ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin istediği şeyi almasına vesile oluyoruz. Yine aynı sistemi İstanbul'da ki hemşehrilerimiz için din kartları oluşturduk. Hazırladığımız listelere göre sekretaryamızın vasıtasıyla kartlarımızı ihtiyaç sahibi kardeşlerimize ulaştırıyoruz. Rabbim bize nasip ederde Ramazan Bayramına ulaşırsak çocuklarımızı da sevindireceğiz. Bölgemizde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi çocuklarımız için bayramlık giysi kampanyası yapıyoruz. Rabbimin izniyle bu projemizle onların yüzlerini güldürmeyi amaçlıyoruz. Ayrıca, Soğuksu Derneğinin geçmişten beri devam ettirdiği bir sistemi daha var. Bu sistemimizde her ay 50 çocuğumuza eğitim bursu veriyoruz ve bunu vermeye devam edeceğiz'' diye konuştu.

İftar programı derneğin faaliyetleri e etkinliklerinin anlatıldığı slayt gösterisi sona erdi.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir