Cide Soğuksu Derneği Genel Kurulu Yapıldı

Cide Soğuksu Derneği'nde geçtiğimiz hafta genel kurul heyecanı yaşandı. Dernek merkezinde yapılan toplantının ardından derneğin yeni başkanı Hayri Konuk oldu.

Cide Soğuksu Derneği Genel Kurulu Yapıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Cide Soğuksu Derneği'nde geçtiğimiz hafta gene kurul heyecanı yaşandı. Dernek merkezinde yapılan toplantının ardından derneğin yeni başkanı Hayri Konuk oldu.

Cide Soğuksu Derneği ve Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağan genel kurulu 30 Eylül 2012 Pazar günü Çengelköy'de bulunan dernek merkezinde gerçekleştirildi.

Derneğin 7. dönem başkanı Hamdi Şenol erken saatte derneğe gelerek genel kurul hazırlıklarını başlatarak üyelerin öncelikle hazirun cetvelini imzalamaları için çalışma başlattı. Hazirun cetvelini üyelerin imzalamasını sağlayan Hasan Çolakoğlu aynı zamanda üyelere ait dernek aidatlarını toplayarak derneğe her dönemde katkısını sağlamış oldu.

Üyelerin hazirun cetvelini imzalaması ve yeterli üye sayısının toplanmasının ardından toplantıya geçildi. Toplantının açılış konuşmasını başkan Hamdi Şenol yaptı. Ardından ise divan listesini oylamaya sundu. Oylama sonucunda divan başkanlığına Fuat Nazlı katip üyeliklerine ise Hasan Çolakoğlu ve Tuncay Şenol seçildiler.

Yeterli temsil sağlanamadığı için federasyondan ayrıldık

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Cide Soğuksu Derneğinin iki yıllık faaliyetlerini başkan Hamdi Şenol okudu.

Saygı duruşunun ardından gündem maddelerine geçildi. Derneğin iki yıllık faaliyetlerini başkan Hamdi Şenol okudu. Hamdi Şenol faaliyetler arasında yer alan Cide Dernekler Federasyonu'nun uzun yıllardır kurulamamış olduğunu ve bu noktada Cide Soğuksu Derneği'nin uzun uğraşlar vererek derneğin kurulmasında çok fazla uğraş vererek kurulmasını sağladığını fakat tüzükte yer alan derneklerin temsili maddesinin daha ilk genel kurulda değiştirilerek amacından uzaklaşması neticesinden Cide Soğuksu Derneği'nin federasyonda yeterli şekilde temsil edilemeyeceğini anladıkları için çekildiklerini belirtti.

Deneğin denetim kurulu başkanı Muammer Demir ise yapılan denetlemelerde derneğin harcamalarının ve gelir-giderin düzgün tutulduğu ve üye kayıtları ile tüm defterlerin usulüne uygun olarak tutulduğunu belirtti.

Yönetim kurulu ve denetim kurulu raporları oy birliği ile ayrı ayrı ibra edildikten sonra derneğin yeni yönetimi belirlenmesi için divan başkanı Fuat Nazlı yeni bir liste olup olmadığını salona sordu. Yeni liste için 5 dakika kadar beklenildikten sonra divana sunulan tek liste sunuldu. Divan başkanlığına sunulan tek liste yapılan oylamada yönetim kurulu ve denetim kurulu oy birliği ile seçildi. Yönetim kurulu Hayri Konuk başkanlığında Tuncay Şenol, Ali Dalgıç, Recep Yılmazer, Murat Demir, Nail Şenol ve Sadık Aslan'dan oluşurken denetleme kuruluna ise Mehmet Emin Ercan, Halit Şenol ve Recep Çetinkaya'dan oluştu. Yönetim kurulu yedek listesi ise Metin Yıldız, Hasan Turan, Mehmet Aykaç, Hasan Çolakoğlu, Şevket Korkmaz, Sinan Yıldız ve Recep Aysan. Yedek denetleme ise Mehmet Özgan, Hüseyin Demir ve Necati Çetinkaya'dan oluştu.

Genel kurulda dilek ve temenniler kısmında ise Kemal Turgut, Cide Dernekler Federasyonu başkan yardımcısı İsak Aslan, Cafer Konuk ve Mehmet Emin Ercan söz aldı.

Hamdi Şenol 'Talep gelirse emirlerindeyim'

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hamdi Şenol 'Talep gelirse emirlerindeyim'

Derneğin eski başkanı Hamdi Şenol'da söz alarak kurulduğu günden bugüne kadar Cide Soğuksu Derneği'nin adeta Cide'yi temsil edercesine çalıştığını yeni yönetiminde bunu sürdüreceğine emin olduğunu söyledi ve başarılar diledi. Şenol konuşmasında şu sözlere değindi, 'Ben Hamdi Şenol olarak her şeye hazırım, her şeye varım, her zaman için yeni yönetimin yanındayım ve yardımcısıyım. Talep gelirse emirlerindeyim. Ben sizlere 10 yıl sonra 10 yıllık hizmetim için benimle beraber görev yapmış bütün yönetim kurulu arkadaşlarım adına sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Veda etmek üzere Allah'a emanet olun diyorum. Sağ olun var olun arkadaşlar diyorum.' dedi.

Hayri Konuk, 'Derdimiz kaynaşmayı arttırmak'

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hayri Konuk, 'Derdimiz kaynaşmayı arttırmak'

Son olarak Cide Soğuksu Derneği'nin yeni başkanı Hayri Konuk söz aldı. Hayri Konuk konuşmasında şu sözleri söyledi; 'Zor bir görev üstlendik, bunu en iyi şekilde yapmak adına elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. En büyük eksiklerimizde biri üyelerimizi bir araya getirmek ve kaynaştırmak konusunda çok büyük sıkıntılar var. Bizim en başta yapmaya çalışacağımız işlerden birisi budur. Bizler şehidiz Hamdi bey hakikaten kendisi ferdi olarak çok büyük gayretler sarf etmiş. İşinden gücünden zamanından fedakarlıklar etmiş. Buna bizler hakikaten şahidiz. İnsan yaptığı işlerden karşılık bulamayınca gerçekten üzülüyor. Bizler karşılığı yalnızca Allah (C.C.)'dan bekleyeceğiz. Eğer insanlardan birşey beklersek, teşekkür beklersek, iltifat beklersek inanın hüsrana uğruyorsunuz. Bunu kendi bünyemizde ve benliğimizde de bunu yapmak durumundayız, üstlenmiş olduğumuz görevlerde de bunu yapmalıyız. Aksi taktirde maalesef hüsran oluyor. Hepimiz insanız, insanında bir teşekküre mutlaka ihtiyacı oluyor. Yapılan işlerin karşılık bulması ise eğer biz bir sonra ki kongremizi buraya sığmayacak şekilde yapabilirsek, düğün salonu vs. gibi büyük bir alanda yapılabilir hale gelirse hakikaten bir şeyleri başarmış oluruz. Maddi şeylerin hepsi olur ama bu topluluğu bir araya getirebilirsek yapılabilir. O topluluğu bir araya getirmeden saray yapsak da bir şey ifade etmiyor. Dolayısı ile buraya katılan tüm arkadaşlarımız ailemiz buraya gönül veren dernekle ilgilenen burada bir şeyler yapılıyorsa yanında olalım diyen insanlar. Ben canı gönülden teşekkür ediyorum. Derdimiz bu sayıları arttırmak. Hepimiz çevremizde eşimiz dostumuzu harekete geçirip bir takım çalışmalar yapacağız. Bunlarla ilgili daha sonra duyurular yapacağız. Ben katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.' dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Cide Soğuksu Derneği'nde geçtiğimiz hafta gene kurul heyecanı yaşandı. Dernek merkezinde yapılan toplantının ardından derneğin yeni başkanı Hayri Konuk oldu.

Dilek ve temenniler kısmının ardından divan başkanı Fuat Nazlı genel kurulun tamamlandığını açıklayarak hayırlı olmasını temenni ederek yeni yönetime başarılar diledi. Yeni yönetim kurulu ise toplantının ardından hemen mini bir istişare toplantısı ile durum değerlendirmesi yaptı.

Bizde Üsküdar 34 Haber Sitesi ve Üsküdar Postası Gazetesi yayın gurubu olarak yeni başkan Hayri Konuk ve yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarına başarılar diliyoruz.


Üsküdar 34 - Ziya Süzen


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir