Hacı Bekir ALTUNTEL

Herkesin Birandı

[email protected]
Kendisini tanımam etmem, 32. günü soluksuz izleyenlerden de değilim.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Herkesin Birandı

Kendisini tanımam etmem, 32. günü soluksuz izleyenlerden de değilim. Haber bültenlerini izleyip içini karartan adamlardan da hiç olmadım. Fakat Birand öldü haberini aldığımda sanki bir yakınım öldü haberini almışım gibi ufak bir şok geçirdim.

Bu gerçek bir haber mi?

Gerçek haber cevabını aldıktan sonra ilk haber kaynağım twitter'a koştum. Twitlerin arasında bir anda Mehmet Ali Birand'ın hesabından atılan twiti görünce dedim her halde twitter dingilleri bu sefer de Birandı öldürdü. Keşke öyle olsaydı...

Ben Umur Birand, babam halen yogun bakimda. İyilesmesi icin dua ediyoruz. Gosterdiginiz sicak ilgi icin cok tesekkurler.

Twiti okuduktan sonra hasta olan adımı twitterın mı öldürdüğünü yoksa öldüğünü duyurmamaya mı çalıştıklarını net birbirinden ayırt edemesem de üzerimdeki ufak şoku hala hissediyordum. Ama neden?

Aradan geçen bir kaç saatin ardından milletvekillerinin twitter hesabından baş sağlığı mesajlarını okuyunca tamam dedim herkesi bekleyen nihaî son Birand'a da ulaştı.

''Kör ölür badem gözlü olur'' mantığı çok içime oturmayan bir mantık. Kör ölünce de kördür, kel ölünce de kel...

Bu mantıkla Birand'ı bir an gözümün önünden geçirdim. Acaba kötü mü hatırlıyorum iyi mi hatırlıyorum? Kötü hatırlıyorsam hiç acımadan çakacağım twitleri öbür tarafa yazılı kayıt bırakmak için...

Fakat ne hikmettir bilinmez aklıma kötü şeyler hiç gelmiyor.

Birand deyince aklıma gazetecilik geliyor. Kötü haber deyince Uğur Dündar! Bu akış silsilesinde ne zaman Birand'ı düşünecek olsam kendimi uğur dündara söverken buluyorum. Kendimi Birand'a odakladığımda ise karşımda güler yüzlü kafasını sağa doğru 15 derecelik bir açıyla eğmiş şirin bir adam çıkıyor.

Kalpleri birbirine ısındıran Allah'tır.

Belki de hayatımın hiç bir evresinde diyaloğunu yapmadığım, hiç bir sohbet ortamımın konusu olmayan bu adama kalbimi ısındıran, onu güzel hatırlamamı sağlayan da Rabbimizdir.

Bana böyle olduysa bir çok kişiye de böyle olmuştur diye düşünüyorum.

Tüm bunların yanı sıra Kılıçdaroğlu'na inşaAllah kazanacağız dediğini ve bunu derken bile şirinliğini koruyan o ifadeyi unutamıyorum. Kızmıyorum. Sadece gülümsüyorum.

Öldükten sonra bizi de güler yüzümüzle hatırlamaları dileğiyle...


Hacı Bekir ALTUNTEL

Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4
Diğer Yazılar Başlık Sol Kısım

Bu Yazarın Önceki Yazıları

En Çok Okunan Haberler

Diğer Yazılar Başlık Sağ Kısım
+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir