Üsküdar Genç Müzisyenler Derneği törenle açıldı

Üsküdar Belediyesi sosyal sorumluluk projelerine her geçen bir yenisi ekliyor. Son olarak Selami Ali Efendi Mahallesi'nde ilçedeki müzisyenlere olmak amacıyla kurulan Genç Müzisyenler Derneği'nin açılış Başkan Hilmi Türkmen'in katıldığı törenle gerçekleştirildi.

Üsküdar Genç Müzisyenler Derneği törenle açıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Selami Ali Efendi Mahallesi'nde ilçedeki müzisyenlere olmak amacıyla kurulan Genç Müzisyenler Derneği'nin açılış Başkan Hilmi Türkmen'in katıldığı törenle gerçekleştirildi. Selami Ali Mahallesi'nin sakinleri gençler ve çocuklar Başkan Türkmen'i heyecanla karşıladı ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Selami Ali Mahallesi'nin gençleri Başkan Türkmen'i heyecanla karşıladı ve birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Üsküdar'da müzikseverlerin ilçedeki gençlerin müzik eğitimi almasını sağlamak ve kötü alışkanlıklardan bu sayede uzak tutmak amacıyla kurulan ''Üsküdar Genç Müzisyenler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği''nin Selami Ali Efendi Caddesi üzerindeki yeri Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, başkan yardımcıları, birim müdürleri, vatandaşlar ve basın mensuplarının katıldığı törenle açıldı.

Selami Ali Efendi Mahallesi'nde ilçedeki müzisyenlere olmak amacıyla kurulan Genç Müzisyenler Derneği'nin açılış Başkan Hilmi Türkmen'in katıldığı törenle gerçekleştirildi.

Başkan Hilmi Türkmen konuşmasında gençleri kötü alışkanlıklardan koruyacak bir merkezin açılışında olduklarına vurgu yaparak, ''Güzel ilçemizin güzel insanlarını kötü alışkanlıklardan uzak tutacak; Sanatla, musikiyle, kültürle, güzel arkadaşlarla buluşma ortamı sağlayacak derneğin açılışını yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Hayırlı olsun'' diye konuştu.

Başkan Türkmen, Selami Ali Mahallesi'nin her geçen gün daha güzelleştiğine dikkat çekti

Selami Ali Mahallesi'nin her geçen gün daha güzelleştiğine dikkat çeken Başkan Türkmen, ''Özellikle bu mahallemiz gün geçtikçe güzelleşiyor. Hemen yukarıda Bilgi Evimiz, spor salonumuz, hemen yanına park yapıyoruz. Hemen köşedeki Fatma Hanım Camimizi Ramazan'dan sonra yeniden yapıyoruz. Proje tamam kuruldan kararı da çıktı. Bayram namazından sonra camiyi bitişiğindeki parselle birlikte mahallemize yakışacak şekilde yeniden inşa edeceğiz. Hemen yanımızda Semerkand iletişim şubemizi açtık. Bugün de burasını açıyoruz. İnşallah birlik beraberliğimize vesile olacak bu sosyal alanları çoğaltacağız'' dedi.

Üsküdar Genç Müzisyenler Derneği törenle açıldı

Başkan Hilmi Türkmen, mahalledeki gençlere, kadınlara ve çocuklara yönelik her türlü sosyal faaliyeti destekleyeceklerini belirterek, ''Sizlere araçsa araç, ikramsa ikram, kültürel faaliyet ise kültürel faaliyet, yeterki sizler bizden isteyin. Müzik ruhun gıdasıdır. Müzikle ilgilenen insan, kötü alışkanlıkları terk eder, çevresine faydalı bir birey olur.'' diye konuştu.

Genç Müzisyenler Derneği açılış kurdelesinin kesilmesiyle hizmete açıldı

Konuşmaların ardından Genç Müzisyenler Derneği açılış kurdelesinin kesilmesiyle hizmete açıldı. Program sonrası etkinliğe katılan vatandaşlara etli pilav, tatlı ve ayran ikram edildi.

Genç Müzisyenler Derneği açılış kurdelesinin kesilmesiyle hizmete açıldı

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.04 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir