Cide Soğuksu Derneği'nde genel kurul heyecanı yaşandı

Çengelköy'de bulunan Kastamonu, Cide Soğuksu Çevre Köyleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde haftasonu genel kurul heyecanı yaşandı. 21 Eylül 2014 Pazar günü dernek merkezinde düzenlenen kongrede Soğuksulular bir araya geldi.

Cide Soğuksu Derneği'nde genel kurul heyecanı yaşandı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Derneğin 8. dönem başkanı Hayri Konuk ve yönetim kurulu üyeleri erken saatte derneğe gelerek genel kurul öncesinde son hazırlıkları yaptı.

Hazirun cetvelini üyelerin imzalamasını sağlayan Hasan Çolakoğlu aynı zamanda üyelere ait dernek aidatlarını toplayarak derneğe her dönemde katkısını sağlamış oldu.

Genel kurula misafir olarak AK Parti Tuzla ilçe başkan yardımcısı Murat Demir, CideFed başkanı Ali Güler, Üsküdar Kastamonulular Derneği başkanı Hasan Kuruoğlu, Muzaffer Olkan, Cidefed başkan yardımcısı İshak Aslan, Kaskon Genel başkan yardımcısı Kemal Turgut, eski dernek başkanlarından Mustafa Şenol, Hamdi Şenol ve Murat Yavuz katıldı.

Genel kurula üyelerin hazirun cetvelini imzalaması ve yeterli üye sayısının toplanmasının ardından Ali Dalğıç'ın açılış konuşmasını yapmasıyla başlandı. Dalğıç, divan için sunulan listeyi oylamaya sundu. Oylama sonucunda divan başkanlığına İshak Aslan katip üyeliklerine ise Hasan Çolakoğlu ve Eyüp Sofuoğlu seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Derneğin iki yıllık faaliyetlerini içeren slayt gösterimi yapılmasının ardından başkan Hayri Konuk, görevde oldukları iki yıllık süre zarfında yapılan çalışmalar hakkında üyelere bilgi verdi.

Deneğin denetim kurulu başkanı Halit Şenol ise yapılan denetlemelerde derneğin harcamalarının ve gelir-giderin düzgün tutulduğunu ve üye kayıtları ile tüm defterlerin usulüne uygun olarak hazırlandığı belirtti.

Denetim kurulu raporlarının okunmasının ardından derneğin önceki dönem başkanlarından Hamdi Şenol söz alarak fikirlerini hazirunla ve üyelerle paylaştı. Son olarak bu bölümde Kaskon Genel Başkan Yardımcısı Kemal Turgut söz aldı ve birlik beraberlik mesajı verdi.

Yapılan konuşmalardan sonra yönetim kurulu ve denetim kurulu raporları oylanarak oy birliği ile ayrı ayrı ibra edildi ve onaylandı.

Kesin hesap bütçesi ve tahmini bütçeler ise Tuncay Şenol tarafından okunarak hazirunla paylaşıldı. Yapılan oylama ile dernek üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Cide Soğuksu Derneği'nin 9.'ncu dönem yeni yönetim kurulunun seçilmesi için divana sunulan listeleri divan başkan İshak Aslan okuttu ve başka bir liste olup olmadığını sordu. 5 dakika kadar beklenildikten sonra divana başka bir liste sunulmayınca, divan sunulan tek listeyi okuttu. Divan başkanlığına sunulan tek liste yapılan oylamada oy birliği ile kabul edildi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Cide Soğuksu Çevre Köyleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nde haftasonu genel kurul heyecanı yaşandı.

9.'ncu dönem yeni dernek başkanı Hayri Konuk olurken, yönetim kurulunda ise Tuncay Şenol, Atil Çetinkaya, Mehmet Yılmaz, Mustafa Aykaç, Haluk Aday ve İbrahim Acar yer aldı. Denetleme kurulu ise Mehmet Emin Ercan, Recep Çetinkaya ve Ali Porsuk'tan oluştu.

9.'ncu dönem yeni yönetim kurulu yedek listesinde ise Yücay Şenol, Nail Şenol, Şevket Korkmaz, Selver Kök, Sinan Yıldız, Recep Aslan ve Ahmet Akyol bulunuyor. Yedek denetleme kurulu ise Hüseyin Demir, Mustafa Çevik ve Necati Çetinkaya'dan oluştu.

YENİ DÖNEMDE HEDEFİMİZ DEVAMLILIĞI SAĞLAMAK

9.'ncu dönem dernek başkanı Hayri Konuk, yaptığı ilk konuşmada ''Yeni dönemde de arkadaşlarımızın okuduğu yönetim kurulumuzu oluşturduk. Yeni yönetim kurulumuza yeni arkadaşlar kattık, hedefimiz sürekli yeni arkadaşlarımızı katarak devamlılığı sağlamak. İnşallah yeni arkadaşlarımızla birlikte daha iyi işler yaparak muaffak oluruz, gelemeyip arayarak bizimle olduğunu hissettiren tüm dostlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum'' diyerek sözlerini tamamladı.

Genel kurul dilek ve temenniler kısmında ise Cidefed başkanı Ali Güler, Tuzla AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Murat Demir, Cafer Konuk, Mehmet Emin Ercan, Mustafa Şenol, Mustafa Yavuz, Hamdi Şenol ve Recep Çetinkaya söz aldı.

Genel kurulu hep birlikte çektirilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir