Basın Danışmanları Üsküdar'da buluştu

Marmara Belediyeler Birliği Basın Danışmanları Platformu, yeni sezonun ilk toplantısını Üsküdar'da gerçekleştirdi. Üsküdar Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda İhlas Medya Gurubu yöneticileri ağırlandı.

Basın Danışmanları Üsküdar'da buluştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Platform Başkanı ve aynı zamanda Bağcılar Belediyesi Basın Danışmanı olan Abdullah Arıdoru'nun başkanlığında gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda, Türkiye Gazetesi Yayın Koordinatörü Aydoğan Kaçıra, İhlas Haber Ajansı Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, İhlas Haber Ajansı İstanbul Bölge Müdürü Oğuzhan Güven, TGRT Haber Genel Müdürü Suat Yılmaz'dan oluşan İhlas Yayın Gurubu yöneticilerini ağırladı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan ve kuruluş amaçlarıyla ilgili bilgi veren MBB Basın Danışmanları Platformu Başkanı Abdullah Arıdoru, 3 buçuk sene önce kurulan platformun her ay gerçekleştirdiği toplantılarda, basın danışmanlarının sorunlarını tartıştıklarını, belediye başkanlarıyla tanıştıklarını ve sektörün duayenlerinden bilgiler aldıklarını kaydetti.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yaptığı teşekkür konuşmasında, ''Bizim sizlere ihtiyacımız var, sizler de bu ülkeye karşı önemli vazifesi olan insanların başındasınız'' dedi.

''SİZLERLE KADER ARKADAŞIYIZ''

Toplantıya katılan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, yaptığı teşekkür konuşmasında, ''Bizim sizlere ihtiyacımız var, sizler de bu ülkeye karşı önemli vazifesi olan insanların başındasınız'' dedi.

Başkan Türkmen, basına ve basın danışmanlarına bakış açısını ise şöyle anlattı, ''Yaptığınız işin, en doğru şekilde muhataplarına ulaşmada en önemli görev sizlerin. Sizin de işiniz zor. Sizin yaptığınız işler hem zor hem de bir o kadar anlamlı. Artık çağımız iletişim çağı. Basın ayağını, tanıtım ayağını, insanlara ulaşmadaki anlayışınızı doğru bir yola oturtabilirseniz gerçekten işleriniz kolay olur.''

Marmara Belediyeler Birliği Basın Danışmanları Platformu, yeni sezonun ilk toplantısını Üsküdar'da gerçekleştirdi.

''ULAŞILABİLİR BAŞKAN OLMALIYIZ''

Oğlunun nikâh töreni sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile gerçekleştirdikleri sohbetten önemli bir detaya da dikkat çeken Başkan Türkmen, ''Cumhurbaşkanımız, insanların hizmetten öte karşısında, ulaşılabilir belediye başkan olabilmesi, karşısında derdini anlatabileceği bir belediye başkanı beklediğine dikkat çekti. Sayın Cumhurbaşkanımızı bu millet neden çok seviyor? Çünkü vatandaş Cumhurbaşkanımız da kendini görüyor, 'adam bizim gibi adam' diyor. 12 sene iktidardasınız Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 52 oy alıyorsunuz. Bu aslında dünya siyasi tarihinde sıra dışı bir olay. En büyük hedefimiz kolay ulaşılabilir, iletişim kurulabilir başkan olmak.

''BİRLİRTE ATEŞE YAKINIZ''

Bizim de hedefimiz kolay ulaşılabilir, insanlarla iletişim noktasında sıkıntısı olmayan profil çizmek istiyoruz. Bizim için insanların karşısındaki duruşunuz samimiyetiniz doğal haliniz bunlar en önemli anlayış. Başkanlara yol gösterme açısından önemli bir sorumluluğunuz var. Bu işin ince ayrıntılarına kadar bilen insanlarsınız. Bizim sizlere ihtiyacımız var, sizler de bu ülkeye karşı önemli vazifesi olan insanların başında olanlardansınız. Sizlerle yol arkadaşıyız, ağabey, kardeş gibi olmak zorundayız. Başkana yakın insanlarsınız, sizler ateşe yakın yerlerdesiniz. Biz de ateşe yakın yerdeyiz, bu yüzden sizlerle kader arkadaşıyız'' diye konuştu.

Başkan Türkmen ayrıca, Üsküdar'ın tarihçesi ve gerçekleştirecekleri, meydan genişletme, Validebağ Korusu ve kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili de bilgiler verdi.

Toplantının diğer bölümünde, basın danışmanlarıyla sektörle ilgili sohbetler eden Aydoğan Kaçıra, İsmail Ballı, Oğuzhan Güven, Suat Yılmaz ile basın danışmanları görüş alışverişinde bulundu.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İHA Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, Türkiye gazetesi Yayın Koordinatörü Aydoğan Kaçıra ve TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Suat Yılmaz'a toplantıya katılımlarından dolayı bir teşekkür plaketi verdi.

Toplantının sonunda, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İHA Genel Müdür Yardımcısı İsmail Ballı, Türkiye gazetesi Yayın Koordinatörü Aydoğan Kaçıra ve TGRT Haber Genel Yayın Yönetmeni Suat Yılmaz'a toplantıya katılımlarından dolayı bir teşekkür plaketi verdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir