Giresun Günleri finali için Üsküdar'da akşam yemeği verildi

Feshane'de gerçekleştirilen Giresun Günleri finali için Üsküdar'da akşam yemeği verildi.

Giresun Günleri finali için Üsküdar'da akşam yemeği verildi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

2007 yılından beri düzenlenen Giresun Günleri, 2 Mayıs'ta Feshane'de başlamıştı. Bu organizasyonu taçlandırmak isteyen Giresunlular Federasyonu, Üsküdar Belediyesi Sosyal Tesisleri Kız Kulesi salonunda yemek verdi. Yemeğe, Giresunlular Federasyon Başkanı Hasan Turan, İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Deniz, İstanbul AK Parti Milletvekili Halide İncekara, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın yanı sıra çok sayıda bürokrat katıldı. Organizasyonun Regaip Kandili'ne denk gelmesi vesilesiyle emekli din görevlisi Mustafa Akdağ, yemekte Kur'an-ı Kerim okudu.

Feshane'de gerçekleştirilen Giresun Günleri finali için Üsküdar'da akşam yemeği verildi.

Gecede konuşma yapan Federasyon Başkanı Hasan Turan, ''4 aylık bir çalışmanın sonucunda İstanbul'un değil Türkiye'nin en büyük yöresel organizasyonu gerçekleştirdik. Birinci Giresun günlerinde İstanbul'u hiçbir mimari yapıya zarar vermeden 7 şiddetinde sallayacağız demiştik. Yapmış olduğumuz bu organizasyonla Giresunluların kabuğunu kırdığını dünyaya göstermiş olduk. Sosyal anlamda kabuğunu kırdığını göstermiş olduk. Tabii bu organizasyon bir ekip çalışmasıdır. Sonuç itibariyle 2 milyon kişi oraya kendiliğinden parmağımızı oynattığımız da gelmedi. Böyle bir işçilik var arkasında 4 aylık bir ciddi bir çalışma var. Hem kültürel hem ekonomik maliyet var hem mesai var hem de sosyal maliyet var. Dolayısıyla burada yaklaşık 300 kişilik bir ekip bu işle ilgili görev aldı. Bunun başında sivil toplum örgütlerimiz, derneklerimiz, vakıflarımız, federasyonlarımız ilçe yapılarımız görev aldı. Belediye başkanlarımız, kaymakamlarımız görev aldı. Hemşehrilerimiz bu işe ev sahipliği yaptı. Derneklerimiz örgütlendi. İstanbul'daki bütün hemşehrilerimize ve İstanbulluya duyurdu. Bu organizasyonu yapabilmek için ekonomik bir maliyet vardı. Başta şu anda bulunduğumuz Üsküdar Belediyesi ve bütün belediyelerimiz, belediye başkanlarımızın birçoğu bize katkılarını sundular. Dolayısıyla bu işin finali bitti. Ortaklık bozuldu şeklinde değil. Bir yemekle taçlandıralım hem de bugünkü Regaip kandilinde kur'an okuyalım. Geçmişlerimizin ruhuna gönderelim. Atalarımızı ceddimizi minnetle analım'' dedi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir