Üsküdar Rizeliler Derneği'nden Muhteşem Gece

Üsküdar Rizeliler Derneği'nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 4. gerçekleştirilen birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi Çavuşbaşı Kasrı'nda yapıldı.

Üsküdar Rizeliler Derneği'nden Muhteşem Gece
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Rizeliler Derneği'nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 4. gerçekleştirilen birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi Çavuşbaşı Kasrı'nda yapıldı.

Beykoz'un essiz manzarası eşliğinde, gerçekleştirilen geceye katılım oldukça yoğun oldu. Başta AK Parti İstanbul Bölge Milletvekili İsmet Uçma, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, AK Parti MKYK üyesi Hakkı Şanlı, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları Ali Rıza Şenbabaoğlu, Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı A. Tarık Şebik ve ilçe yöneticileri, CHP Üsküdar İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya, ilçe yöneticisi Ümit Özoflu ve belediye meclis üyesi Ahmet Kılıç, MHP Üsküdar İlçe Başkanı Habib Suiçmez ve ilçe yöneticileri, MHP'den belediye başkanı adayı olması beklenen Av. Hakkı Kurtuluş, Üsküdar Rizeliler Derneği İstişare Kurulu Başkanı Mahmut Ekşi, Üsküdar Rizeliler Derneği Başkanı Mustafa Dereci ve Başkan Yarcımcısı Şerif Terzi, Ridef Başkanı Celal Erdoğan, Üsküdar Kastamonulular Derneği Başkanı Hasan Kuruoğlu, Diyarbakır Çünğüş Çaybaşı Derneği başkan yardımcısı Hasan Turgut, Marmara Elazığlılar Derneği Başkanı Mahmut Karaman, Çok Yürek Tek Bilek Platformu'na destek veren sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, AK Parti Ataşehir ilçe başkanı Av. Nimetullah Topu, buradan isminiz yazamadığımız çok sayıda iş adamı ve davetlinin yanı sıra Üsküdar Postası Gazetesi ve Üsküdar 34 Haber Sitesi olarak programa eşlik ettik.

Rizelilerin ve karadenizlilerin yakından tanıdığı Abdurrahman Uzun gecenin sunumunu yaptı. Programda ilk olarak Üsküdar Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Oyunları ekibi bir gösteri yaptı. Ardından ise gecenin açılış ve selamlama konuşmasını Üsküdar Rizeliler Derneği Başkanı Mustafa Dereci yaptı.

Dünya'nın En Güzel İşi Dernekçilikmiş
Mustafa Dereci konuşmasında şu sözleri söyledi; ''4 senedir dernekcilik adına birşeyler yapmaya çalışıyoruz. Bu anlamdada dışarıdan aldığımız tepkilere göre ben derneğimizin iyi olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yaptığımıza inanıyoruz. Bu anlamda bize destek veren tüm iş adamlarımıza ve burada isimlerini yazmış olduğumuz firmalarımıza teşekkür ediyorum. Yaptığımız faaliyet ve çalışmalara girmek istemiyorum. Dernekçilik olarak Üsküdar'da Rizelileri biraraya getirmek gibi bir çabamız vardı. Bunu da kısmen başardık inşallah... Ve bunun dışına çıkmak istedik. Sivil toplum kuruluşları olarak bizler insanlardan paralar topluyoruz biletler satıyoruz. Bu paraları hayra yönlendirelim diye bu sene 'Çok Yürek, Tek Bilek' adında bir program başlattık. İnşallah Rize'nin dışına çıkmayı başardık. Burada diğer illerden 15 farklı derneğimiz var. Ben şöyle söyleyeyim. Belki dernekçilik yapmayan dostlarımız var aramızda yıllarca siyasetle uğraştım, dört senedir dernekçiyim, dünya'nın en güzel işi dernekçilikmiş... Dört senedir dernekçilikle uğraşıyorum, kendi hemşehrilerimle uğraşıyorum, bu sene dışarıya açıldık. Diğer sivil toplum örgütleriyle bir araya gelmeye başladık. Meğer, buda dernekçiliğin en güzel programıymış meğerse.. Bunu yeni keşfettim.. Büyüklerimizden bizleri yeri geldiğinde uyarın ve bizleri her konuda destekleyin diyorum. Tüm dostlara teşekkür ediyorum'' dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Rizeliler Derneği'nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 4. gerçekleştirilen birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi Çavuşbaşı Kasrı'nda yapıldı.

Herşeyi Onlar Yapıyor Benide Böyle Onurlandırıyorlar
Üsküdar Rizeliler Derneği istişare kurulu başkanı ve Üsküdarlıların yakından tanıdığı Mahmut Ekşi de gecede konuşma yaptı. Mahmut Ekşi, ''Değerli misafirler görüyorsunuz Üsküdar Rizliler Derneği, dördüncüsünü yaptığı bu etkinlikle İstanbul'da faaliyet göstern çok sayıdaki Rize ve ilçe dernekleri arasında ayrıcalığını ortaya koydu. Üç tanesini Üsküdar hudutları içerisinde yaptığımız bu etkinliklerin dördüncüsünü yine bir hemşehrimizin yerinde böyle güzel bir mekanda sizlerle beraber paylaşıyoruz, sunuyoruz. Bu bağlamda kendileri çok gayret gösteren iki tane değerli arkadaşım ve onların arkadaşları var. Huzurlarınızda onlara teşekkür etmek istiyorum. Bir tanesi derneğimizin kuruluşundan beri başkanlığını yapan sayın Mustafa Dereci, bir tanesi de bu işe elini başını gözünü sokan Üsküdar Belediye meclis üyemiz değerli kardeşim Şerif Terzi ve yönetimindeki arkadaşları bir kuvvetli alkışlayalım lütfen... Herşeyi onlar yapıyor, benide sağolsunlar böyle onurlandırıyorlar. Sizlere böyle merhaba demek şerefini onurunu bana bahşediyorlar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Destek veren herkese Üsküdarlı olan olmayan bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür edioruz. İnşallah bunların nicelerini daha önümüzdeki senelerde daha büyük organizasyonlarla yapmak üzere emeği geçen herkese, salonu bize tahsis eden Necmettin'e çok çok teşekkür ediyorum, hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. İyi eğlenceler diliyorum, hayırlı akşamlar diliyorum.'' dedi.

Çok Yürek, Tek Bilek projesine destek veren derneklere plaket verildi
Geceye katkı ve destek sunan kurum ve kuruluşların isimleri okundu ve ardından ''Çok Yürek, Tek Bilek'' projesine destek veren derneklerin başkan ve yöneticilerine plaket verildi. Plaket töreninin sonrasında ise AK Parti İstanbul Bölge Milletvekili İsmet Uçma'da bir konuşma yaptı.

Rize'yi Dünya Konuşuyor
Uçma, ''Kendimi aidiyet olarak Rize'li görüyorum. Bu itibarla Rize'yi konuşmak zor bir şey, çünkü Rize'yi dünya konuşuyor. Bura konuşsa fazla güç yetirebileceğe benzemiyor. Bütün dünya Rize'yi konuşuyor. Siz Rizelileri böyle bir güzel ülkeye tıpkı İstanbul'un fethi gibi çağ açan çağ kapatan fatihler olarak selamlıyorum. Dünyada muhafazası zorunlu olan tarihi eserleri unesco koruma altına alır. Şimdi insanlık bakımından, vatan millet sevgisi bakımından, din diyanete ülkeye bağlılık bakımında, hassasiyetler bakımından, hayırseverlik bakımından, hayır haklık bakımından, demokrasi bakımından yeryüzüne bütün insanlığa örnek gösterilecek korunması gereken insanlar olarak Rizelileri ilan ediyor ve hepinize hayırlı uğurlu toplantılar diliyorum. Rabbim yolunuzu açık etsin, evlerinize selam ediyor, cümlenizin yolu aydınlık ve açık olsun, allaha emanet olun hayırlı aksamlar diliyorum'' dedi.

Gecede Rize Dernekler Federasyonu Başkanı Celal Erdoğan ve Marmara Elazığlılar Derneği Başkanı Mahmut Karaman da birer konuşma yaptı. Protokol konuşmaları ve plaket töreninin ardından gecenin süpriz konuğu Karadenizin güzel sesi Volkan Konak sahne aldı. Konak, okuduğu şiirler ve seslendirdiği şarkı ve türkülerle salonda bulunan tüm Rizelilerin güzel vakit geçirmesini sağladı. Gece horon ve halayla sona erdi.


Üsküdar 34 - Ziya Süzen - Özel Haber


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir