Cide Soğuksulular Üsküdar Kaymakamını ziyaret etti

Cide Soğuksu Derneği başkanı Hayri Konuk ve yönetim kurulu üyeleri Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti.

Cide Soğuksulular Üsküdar Kaymakamını ziyaret etti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Cide Soğuksu Derneği başkanı Hayri Konuk ve yönetim kurulu üyeleri Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti.

Cide Soğuksu Derneği yönetim kurulu 30 Eylül 2012 de yapılan genel kurulun ardından göreve gelerek derneği olması gereken yere getirme çabalarına hızla devam ederken bir yandan da Üsküdar'ın yöneticilerini ziyaret etmeye devam ediyor.

10 Nisan 2013 Çarşamba günü Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler'i makamında ziyaret eden Cide Soğuksu Derneği başkanı Hayri Konuk ve yönetim kurulu üyeleri Ali Dalğıç, Recep Çetinkaya ve Tuncay Şenol'a Üsküdar Postası Gazetesi imtiyaz sahibi Ziya Süzen de eşlik etti.

Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler göreve geldiği günden itibaren Üsküdar'da bir çok sivil toplum kuruluşu tarafından ziyaret edildiğini, Cide Soğuksu Derneği tarafından yapılan bu ziyaretten çok memnun olduğunu söyledi. Güler, Üsküdar'ımızın önemli bir bölümünü oluşturan Kastamonulu hemşehrilerimizin bizleri ziyaret etmesinden çok memnunuz inşallah sizlerin düzenlemiş olduğu programlara da katılmayı çok isteriz dedi.

Cide Soğuksu Derneği başkanı Hayri Konuk da dernek olarak her zaman çok fazla çalışarak insanlarımızı bir araya getirmeye ve sosyal alanlarda hizmetler üretmeye çalışıyoruz. Şuan kirada bulunduğumuz dernek merkezimizi inşallah önümüzdeki günlerde yapacağımız çalışmalarla kendimize ait bir binaya taşımayı hedeflemekteyiz. Bu çalışmalarımızda ilçemizin kamusal alanda yöneticileri olan sizlerinde desteklerini bizlerden esirgemeyeceğine inanıyoruz. Vatandaşlarımıza hizmetler götürmekte bizlere yardımcı olacağınıza inancımız sonsuz. Önümüzdeki ay feshane'de yapılacak olan Kastamonu Günleri ve yazın yapılacak olan piknik etkinliğinde sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız diyerek kaymakam Güler'i davet etti.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Cide Soğuksu Derneği başkanı Hayri Konuk ve yönetim kurulu üyeleri Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler'i makamında ziyaret etti.

Yaklaşık yarım saatlik bir sohbetin ardından göreve yeni gelen dernek yönetimini kutlayan Kaymakam Mustafa Güler başarılar diledi. Yapılacak sosyal projelerde her zaman sivil toplum kuruluşlarımızla birlikteyiz diyerek ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini sundu.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.04 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir