Giresun Federasyonu Başkan Kara'yı ziyaret etti

Giresun Günleri'ni organize eden Giresun Federasyonu, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'yı makamında bir ziyaret etti.

Giresun Federasyonu Başkan Kara'yı ziyaret etti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Giresun Federasyonu, bu yıl 7.sini düzenlediği Giresun Günleri hazırlıkları hakkında yerel yönetimleri bilgilendirmeye devam ediyor. Yerel yönetimlere yaptıkları ziyaretlerde belediye başkanları aynı zamanda organizasyona da davet ediliyor. Son ziyaret Üsküdar Belediyesi'ne yapıldı.

Giresun Günleri'ni organize eden Giresun Federasyonu, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'yı makamında bir ziyaret etti.

Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın makamında konuk ettiği Giresun Federasyonu Heyeti, 7. Giresun Günleri'nin hazırlıklarından ve Taksim yürüyüşü için hazırlanan sürprizlerden bahsederek Başkan Kara'yı etkinliklere davet etti.

Başkan Kara artık Giresun'un markası olan Giresun Günleri etkinliğindeki çeşitli çalışmalar ve sürprizlerden bahsettikten sonra 28 Nisan Taksim Yürüyüşü ve 2 ? 5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek Giresun Günleri'ne bütün Giresun sivil toplum kuruluşlarının büyük bir heyecanla hazırlandığı vurgulanan toplantı, samimi bir atmosfer içinde geçti.

Sivil toplum kuruluşlarının sosyal, siyasal ve ekonomik hayattaki öneminden bahseden Başkan Kara da, Giresun Günleri organizasyonuna çok emek verildiğini bildiğini, bu güzel etkinlikte misafir olmaktan memnuniyet duyacağını belirtti.

Federasyon adına konuşan Başkan Hasan Turan ise, ''Üç-dört aydır hazırlıklarını sürdürdüğümüz Giresun Günlerinin 7.sini yapacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Bu büyük organizasyonda sizlerin de bulunması bize gurur verir. Ama ondan önce, iki büyük organizasyonumuz daha var: 21 Nisan Pazar günü Zeytinburnu Stadında yapacağımız 5. Topal Osman Ağa Futbol Turnuvası final maçı ve geçtiğimiz yıl ilkini yaptığımız Taksim Yürüyüşü... Bu yıl Taksim Yürüyüşünü daha ihtişamlı bir şekilde yapmayı planlıyoruz. 'Hedef 100 bin' şeklinde bir slogan belirleyerek bu amacımızı hemşerilerimizle ve bütün İstanbullularla paylaşmak için çalışmalar yapıyoruz. Ayrıca bu yürüyüş için önemli sürprizler hazırladık'' dedi.

Turan, Başkan Kara ve ekibini Eyüp - Feshane'de gerçekleştirilecek olan Giresun Günleri'ne de davet etti.

Ziyaret heyeti Federasyon Başkanı Hasan Turan, Üsküdar AK Parti ilçe sekreteri Sezer Bilge, işadamı Mustafa Uluköy, Ataşehir İlçe Meclis üyesi G.F. Başkan Yardımcısı Muhterem Memiş, Zeynep Kamil Mahallesi Muhtarı Hayrettin Kahya, Küplüce Mahallesi Muhtarı Esat İri, Mehmet Akif Mah. Muhtarı Nevzat Ay, Üsküdar Meclis üyesi İsmail Türkoğlu, Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Yücel Kısa, Kuzguncuk AK Parti Mah. Başkanı Murat Sorol, Mehmet Akif Mah. AK Parti yönetiminden Yılmaz Çalık, Üsküdar Belediye Başkan Yar. Hasan Ekmen, Giresun Federasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Kuğu, Dr. Mustafa Karadeniz, Bahçelievler Mah. Başkanı Rohman Korhan'dan oluştu.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir