Kas-Der Ataşehir Şubesi'ni Sağlık Bakanı açtı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Kastamonu Dayanışma Derneği (Kas-Der)'in Ataşehir Şubesi'nin açılışını yaptı.

Kas-Der Ataşehir Şubesi'ni Sağlık Bakanı açtı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bahadır Kipritci yönetiminde kurulan Kastamonu Dayanışma Derneği (Kas-Der)'in Ataşehir Şubesi'nin açılışını yaptı.

Kayışdağı su deposu meydanındaki dernek merkezi önünde, Kastamonulu yerel sanatçıların verdiği konserle başlayan açılış törenine, Kas-Der Genel Başkanı Latif Çilingiroğlu, genel merkez yönetim kurulu üyeleri ve şube başkanlarının yanı sıra; İstanbul Milletvekilleri Dr. Haldun Ertürk, Nurettin Nebati Mehmet Domaç, Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Ataşehir ilçesi daire amirleri, işadamı Remzi Gür, Kemal Akar, İsmet Kütük, siyasi parti ve STK temsilcileri ile 3 binin üzerinde Kastamonulu katıldı.

Kipritci: Evinize hoş geldiniz
Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun tören alanına gelmesiyle protokol konuşmalarına geçildi. Ev sahibi sıfatıyla ilk söz alan Kas-Der Ataşehir şube başkanı Bahadır Kipritci oldu.

Kipritci'nin ''Artık Kastamonuluların Ataşehir'de bir evi var. Evinize hoş geldiniz'' sözleri alanda bulunanlar tarafından alkışla karşılandı. Kipritci konuşmasında dernekçiliğin ve birlik-beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Çilingiroğlu'ndan Bakan Müezzinoğlu'na 'hayırlı olsun' temennisi
Kas-Der Genel Başkanı Latif Çilinigroğlu ise konuşmasına ''Sayın Bakanım, Sayın misafirlerimiz ve bu kusursuz döngünün nakış gibi işlediği memleketimin yiğit insanları, hepinizi saygıyla selamlıyorum; hoş geldiniz'' sözleriyle başladı.

Bakan Müezzinoğlu'na bakanlık görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Çilingiroğlu, Müezzinoğlu'nun sık sık Kastamonu'yu ziyaret ettiğini hatırlatarak Bakana hitaben, ''Hemşerilerimizle şahsınızın arasında doğan muhabbeti, bugün yanımızda yer alarak taçlandırdınız, şahsım ve hemşerilerim adına şükranlarımı sunuyorum'' dedi. Çilingiroğlu, Ataşehir şube başkanı Kipritci ve arkadaşlarına da gayretlerinden dolayı teşekkür etti.

Bakan Müezzinoğlu: Kastamonuluların bendeki yeri ayrı
Alkışlar eşliğinde kürsüye davet edilen Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu ise alanı dolduran Kastamonululara seslenerek, ''Kastamonu'yu ve Kastamonuluları ayrı bir seviyorum. Sayın Çilingiroğlu'nun dediği gibi Kastamonu insanının vatana millete hizmeti büyüktür. Yeni şubenizin hayırlı olmasını diliyorum. Sizler birlik-beraberlik için çaba gösterirken ülkemizde birilerinin ayrımcılık yaptığını görüyor ve üzülüyoruz. Oysa hepimiz kardeşiz, ay yıldızlı bayrağımızın altında hepimiz eşitiz'' dedi.

Şerife Bacı Kağnısı ve Kastamonuspor forması takdim edildi
Konuşmasını tamamlayan Bakan Müezzinoğlu'na Kas-Der Genel Başkanı Çilingiroğlu tarafından, Şerife Bacı Kağnısı minyatürü ve sırtında M. Müezzinoğlu yazan 37 numaralı Kastamonuspor forması takdim edildi.

Açılış kurdelesi, Bakan Dr. Mehmet Müezzinoğlu, milletvekili Dr. Haldun Ertürk, Kas-Der Genel Başkanı Latif Çilingiroğlu ve işadamı Remzi Gür tarafından tarafından birlikte kesildi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bahadır Kipritci yönetiminde kurulan Kastamonu Dayanışma Derneği (Kas-Der)'in Ataşehir Şubesi'nin açılışını yaptı.

Daha sonra beraberindeki heyetle dernek merkezine çıkarak incelemelerde bulunan Bakan Müezzinoğlu ve beraberindeki heyete burada çeşitli ikramlarda bulundu.

Alanı dolduran yaklaşık 3 bin kişiye de etli pilav, ayran ve tatlıdan oluşan ikramda bulunuldu.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir