Çamoluklular İstişare İçin Toplandı

Yaptığı başarılı çalışmalarla adını duyuran Çamoluk Derneği, burs verilmesine katkı sağlayan hayırseverleri ve dernek başkanlarını misafir etti.

Çamoluklular İstişare İçin Toplandı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu görev süresi içinde ikinci istişare toplantısını düzenledi. Bugüne kadar burs yardımı yapan hayırseverler ile köy dernek başkanlarının davet edildiği toplantıya yoğun katılım oldu.

Toplantı öncesinde tüm misafirlere kahvaltı ikramı yapıldı. Kahvaltı sonrasında Dernek Başkanı Yaşabey Kalebaşı ile Başkan Yardımcıları Fatih Aydın ve Nevzat Kaleli oturumu yönetti. Dernek yönetimi adına Eşref Kınataş, Hüseyin Kızılhan, Murat Dağıtmaç, Erhan Sakızcı, Mahmut Aras, Hasan Yerinde, Cemalettin Çolak, Yavuz Fenerci, Ufuk Kesecek gibi isimlerde toplantıda hazır bulundu.

Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen, Giresun İl Genel Meclisi Üyesi Abdullah Kürkçü, İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Ekmen, İTO Meclis Üyesi Hüseyin Akarçeşme, Çamoluk Bal Ağalarından Murat Şapaloğlu ve Çamoluk Kur?an Kursu Derneği Başkanı Süleyman Kor?da toplantıya katıldı.

Gündeme ilişkin liste okunurken yeni dönemde uygulanan faaliyetler sıralandı. Dernek faaliyetlerinin basın bültenleri ile medyaya servis edilmesi, burs ödemelerinin banka hesapları üzerinden ödenmesine azami gayret gösterilmesi, denetim kurulunun aktif olarak denetim yapması gibi hususlar şeffaflık adına dikkat çekti.

İller Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Ekmen Çamoluk TOKİ evlerinin ihalesinin 5 Mart 2013 tarihinde yapılacağı müjdesini verdi. Ekmen ayrıca Çamoluk Belediyesi?ne aktarılan kaynakları hatırlattı.

Genel gündem okunduktan sonra 1999 yılından beri Çamoluk Derneği tarafından verilen öğrenci burslarının kurumsal bir kimliğe kavuşturulması adına neler yapılabileceği konuşuldu. Çamoluk Derneği Burs Komisyonu Başkanı Fatih Aydın tarafından, Eğitim Vakfı kurulması halinde olumlu ve olumsuz yanların neler olabileceği hususunda bir slayt sunumu yapıldı.

Sunumun ardından tek tek konukların fikirleri alındı. Burs işlemlerinin işi sadece eğitim olan bir vakıf üzerinden verilmesi hususunda tam bir mutabakat sağlandığı görüldü.


Mahmut Aras - Erhan Sakızcı


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir