Çamoluklu öğrenciler bu haberi mutlaka okuyun!

Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Burs Komisyonu Başkanı Fatih Aydın'dan açıklama...

Çamoluklu öğrenciler bu haberi mutlaka okuyun!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Burs Komisyonu Başkanlığı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada 2012-2013 Eğitim-Öğretim dönemi için Eğitim Yardımı başvurularıyla ilgili kayıt ve şartlar açıklandı. Burs başvurularının sadece internet üzerinden yapılabileceği de açıklandı.

Dernek bur komisyonu'ndan yapılan açıklama şu şekilde;

Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Burs Komisyonu Başkanlığı'ndan Duyuru

2012-2013 Eğitim-Öğretim dönemi için Eğitim Yardımı başvuruları 03.09.2012 - 30.09.2012 tarihleri arasında www.camoluk.net internet sitesi üzerinde yer alan başvuru formu doldurulmak sureti ile yapılacaktır. Elektronik ortam dışında başvuru yapılması mümkün değildir. Başvurular 30.09.2012 tarihinde saat 17.00 itibari ile sona erecektir.

Başvurular ön değerlemeye tabi tutulacak ve formlar üzerinden yapılan değerlendirmeler sonrasında mülakata çağrılmaya hak kazanan öğrenciler Burs Komisyonu ile görüşmek üzere mülakata davet edileceklerdir. Davet edilen öğrencilerin mülakata katılmaları zorunlu olup, sonuçlar 20 Ekim 2012 tarihi itibari ile kesinleşmiş olacaktır.

Burs almaya hak kazanan öğrenciler kısa mesaj yolu ile bilgilendirilecektir. Bütün aşamalar cep telefonlarına gönderilecek kısa mesajlarla duyurulacağından öğrencilerimizin başvuru formlarına GSM numaralarını dikkatli yazmalarını öneririz.

Süresinde başvurmayan ve/veya davet edildiği halde mülakata gelmeyen öğrenciler kesinlikle burs alamayacaklardır.

BAŞVURU İÇİN ARANAN ÖN ŞARTLAR
- Giresun İli Çamoluk İlçesi nüfusuna kayıtlı olmak,
- En az 4 (dört) yıllık ve üzeri fakülte veya yüksekokul öğrencisi olmak (Açıköğretim ve 2 yıllık meslek yüksekokulu öğrencilerinin başvuruları kabul edilmeyecektir),
- Ara sınıf öğrencilerinin sınıf tekrarı yapmamış olması (Okulunu normal sürede bitiremeyecek olan öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecek ve not döküm belgesi istenecektir).

21 Ekim 2012 tarihi itibari ile burs almaya hak kazandığına dair bilgi mesajı gönderilen öğrencilerimizin; nüfus cüzdanı, öğrenci belgesi, fotoğraf, not döküm belgesi ve öğrenci adına açılmış posta çeki hesabı bilgilerini Ferah Mah. Çamoluk Sok. No:1 Çamlıca-Üsküdar-İstanbul adresine elden veya posta yolu ile teslim etmeleri gerekmektedir. Belgesi eksik olan öğrencilere kesinlikle ödeme yapılmayacaktır.

Burs almaya hak kazanan öğrencilerden; İstanbul üniversitelerinde okuyanlar için dernek merkezinde elden ödeme yapılacak, İstanbul dışındaki öğrencilere ise posta çeki hesabı yolu ile ödeme yapılacaktır.

0 216 443 17 60 numaralı telefondan veya [email protected] adresinden süreçle ilgili bilgi alınabilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur

30.08.2012
Fatih AYDIN
Başkan


Üsküdar 34


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir