Rize Vakfı'nın Geleneksel İftar Yemeği

Rize Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Ramazan'da verdiği iftar yemeği geleneğini bu yıl da sürdürdü.

Rize Vakfı'nın Geleneksel İftar Yemeği
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Rize Vakfı'nın geleneksel iftar yemeği Vakıf Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Dostluk, kardeşlik ve yardımlaşmanın ön plana çıktığı iftar yemeğine ilgi büyüktü.Yemeğe Üsküdar Rizeliler Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mustafa Dereci, RİDEF Genel Başkan Yardımcısı Şerif Terzi, İş Adamı Mahmut Ekşi, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak, İSPARK Anadolu Bölge Sorumlusu Metin Akçokrak, Kozmik Bilim Uzmanı Prof. Dr. Ahmet Maranki ve bir çok siyasetçi, eğitimci konuklarla birlikte katılımcılar arasında yer aldılar.

Rize Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Vakfı Ramazan'da verdiği iftar yemeği geleneğini bu yıl da sürdürdü.

Yemek öncesi kısa bir  konuşma yapan Rize Vakfı Başkanı Orhan Keçeli ''Böyle nezih bir ortamda ve mukaddes bir atmosferde bizleri aynı sofrada toplayan, iftar sevincini yaşatan Allah'a hamd ediyor, birliğimizin devamı temennisi ile  Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum'' dedi.

İftar yemeği Tasavvuf Müziği ezgileri eşliğinde şarkılar söylenerek başlandı. Ardından Türk Sanat Müziği ve Halk Müziği şarkıları söylenerek eğlenceli anlar yaşandı. Davete katılan misafirler verilen yemekten memnun ayrıldı. Geleneksel olarak verilen iftar yemeğine Rizeli vatandaşların katılımı da yüksekti...


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir