Cide Soğuksu Derneği 14. Geleneksel Piknik Şöleni

Cide Soğuksu Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu bu sene 14.'sü yapılan piknik şöleni Ümraniye Kent Orman Mesire Alanı'nda yapıldı.

Cide Soğuksu Derneği 14. Geleneksel Piknik Şöleni
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Merkezi Çengelköy'de bulunan Cide Soğuksu Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğu bu sene 14.'sü yapılan piknik şöleni 3 Haziran 2012 Pazar günü Ümraniye Kent Orman Mesire Alanı'nda yapıldı.

Cide Soğuksu Derneği 14. Geleneksel Piknik Şöleni

Cide Soğuksu ve Çevre Köyleri Dernek Başkanı Hamdi Şenol ve Yönetim Kurulunun hazır bulunduğu piknik de her yönetici ayrı bir görev alarak organizasyonun başarılı bir şekilde yapılmasını sağladı. İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, AK Parti Üsküdar İlçe başkanını Sinan Aktaş'a vekaleten ilçe başkan yardımcısı Esat Kalay ve yönetim kurulu üyeleri, Kas-Kon Başkanı Selami Çelebioğlu, AK Parti Güzeltepe ve Çengelköy Mahalle başkanları, Kastamonu il ve ilçe dernek başkanları, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve Soğuksulular pikniğe katıldılar.

Cide Soğuksu Derneği 14. Geleneksel Piknik Şöleni

Cide Soğuksu Derneği Başkanı Hamdi Şenol yönetim kurulu adına her yıl piknik şenliğine katılan ve Kastamonuluları hiç bir zaman yanlız bırakmayan İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'a, AK parti Üsküdar İlçe başkan yardımcısı Esat Kalay ve Kas-Kon(Kastamonu Konfederasyonu) genel başkanı Selami Çelebioğlu'na birer plaket verdi.

Cide Soğuksu Derneği 14. Geleneksel Piknik Şöleni

Hemşehri dernekleri içinde Üsküdar bölgesinde en çok faaliyet gösteren derneklerden olan Cide Soğuksulular derneği birbirinden güzel etkinlikleri, yöresel şarkılar, oyun havaları, yerel sanatçıların şarkıları ve canlı müziklerle hemşehrilerine çok güzel bir eğlence hazırladılar. Piknikte ayrıca tiyatro gösterisi, animasyon, keşkek ağalığı yarışması yapıldı ve hediye çekilişi'nin ardından piknik sona erdi.

Cide Soğuksu Derneği 14. Geleneksel Piknik Şöleni

Cide Soğuksu Derneği 14. Geleneksel Piknik Şöleni


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir