Çünküşlüler Çamlıca'da biraraya geldi

Diyarbakır Çüngüş Çaybaşı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin bu sene ilk defa düzenlediği dostluk ve dayanışma gecesinde Çüngüşlüler biraraya geldi.

Çünküşlüler Çamlıca'da biraraya geldi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Diyarbakır Çüngüş Çaybaşı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin bu sene ilk defa düzenlediği dostluk ve dayanışma gecesi 11 Haziran 2012 Pazartesi akşamı Çamlıca Bambi Garden de Çüngüşlülerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Geceye siyasi parti temsilcilerinin katılımı üst düzeyde oldu. CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Üsküdar İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları Hilmi Türkmen ve Sami Er, AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Esat Kalay, Gürsel Aycibin ve yönetim kurulu üyeleri, Üsküdar Rizeliler Derneği Başkanı Mustafa Dereci ve yönetim kurulu üyeleri, Kastob Başkan Yardımcısı ve Ridef Yönetim Kurulu üyesi Şerif Terzi, Üsküdar'da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri, Fox Tv'de Çalar Saat Programının sunucusu Fatih Portakal geceye katılanlar arasındaydı.

Söylediği yöresel türkülerle renk katan Celal Yarıcı, Çüngüşlülerin çok güzel bir gece yaşattı. Halaylar ve türkülerle bolca eğlenin ardından Celal Yarıcı'ya plaket verilerek bu güzel gecede yanlız bırakmadığı için teşekkür edildi.

Yine Fox Tv'de Çalar Saat Programının sunucusu Fatih Portakal'a da bir plaket verildi. Portakal yaptığı konuşmada ''Ben Çüngüşlü değilim fakat beni buraya davet eden çok samimi dostuma teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir gecede sizlerle birlikte olmaktan çok keyif aldım'' dedi.

Ardından dernek tarafından düzenlenen birlik ve beraberliğin pekişmesini sağlayan futbol turnuvasında ter döken başarılı takımlara kupa ve plaketleri vermek üzere Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Esat Kalay, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, CHP Üsküdar İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya sahneye davet edilerek. Kupa ve plaketleri başarılı takımların kaptan ve sporcularına takdim ettiler. Sonrasında ise dernek başkanı Zülfikar Kılıç daha öncede hazırlanan 21 numaralı üzerlerinde Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Aktaş yazan formaları Başkan Yardımcısı Esat Kalay'a, Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Çetinkaya ve Mahmut Tanal yazan formaları ise CHP'li yöneticilere verdiler. Gecenin sonunda süpriz hediyeler Çüngüşlülere çekilişle verildi.

Düzenlenen geceye Çengelköyde yeni hizmet vermeye başkayan Mediva Hastaneleri sponsor olurken, futbol turnuvasının sponsorluğunu ise Arçelik Pehlivanoğulları yaptı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Diyarbakır Çüngüş Çaybaşı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin bu sene ilk defa düzenlediği dostluk ve dayanışma gecesinde Çüngüşlüleri biraraya geldi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir