Üsküdar Rizeliler Derneği 3. yılını kutladı

Üsküdar Rizeliler Eğitim ve Kültür Derneği'nin 3. Tanışma ve Dayanışma Gecesi 11 Mayıs 2012 Cuma akşamı Çamlıca Sefa Restaurant'ta düzenlendi.

Üsküdar Rizeliler Derneği 3. yılını kutladı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Rizeliler Eğitim ve Kültür Derneği'nin 3. Tanışma ve Dayanışma Gecesi 11 Mayıs 2012 Cuma akşamı Çamlıca Sefa Restaurant'ta düzenlendi.

Gece, siyaset ve bürokrasi dünyasının ünlü isimlerinin akınına uğradı. İstanbul 1. Bölge milletvekilleri Metin Külünk, Erol Kaya, Osman Poyraz ve İsmet Uçma, İstanbul İl Genel Meclisi üyesi Zeki Bıyık, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ve yardımcıları Ali Rıza Şenbabaoğlu ile Hilmi Türkmen, Üsküdar kaymakamı Süleyman Erdoğan, KASTOB Genel Başkanı Hasan Ekşi, RİDEF yönetim kurulu üyeleri, Üsküdar Rizeliler Derneği İstişare Kurulu başkanı Mahmut Ekşi, Üsküdar Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Hakkı Şanlı, Üsküdar Belediye Meclis Başkanı Mustafa Demiral, Üsküdar Belediye meclis üyeleri ve 500 kişilik davetli topluluğunun yanı sıra Diyarbakır ve Tokatlı sivil toplum kuruluşu yetkilileri de katıldı.

Davetlilere yöresel yemeklerin ikram edildiği yemekten sonra gece ÜFTUD'un (Üsküdar Belediyesi Halk oyunları ekibi) horon gösterisiyle başladı. Dernek başkanı Mustafa Dereci kısa bir selamlama konuşması yaparak, sözü istişare kurulu başkanı Mahmut Ekşi'ye bıraktı. Mahmut Ekşi de aynı şekilde gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Daha sonra derneğin yönetim kurulu sahneye alınarak davetlilere takdim edildi.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Rize yöresinin yemekleri, coğrafi ve turistik bölgeleriyle ilgili pek çok kimseden daha fazla bilgili olduğunu göstererek özellikle gençleri kültürlerine ve memleketlerine sahip çıkmaya davet etti.

Son olarak konuşan Üsküdar kaymakamı Süleyman Erdoğan da dernek özelinde Rizelilerin birlik ve beraberliklerini takdir ettikten sonra bazı açıklamalarda bulundu. Eşi vefat etmiş hanımlara maaş bağlanacağını ifade eden Erdoğan, çevresinde böyle insanlar bulunanları kendilerine bildirmelerini rica etti. İkinci olarak da Milli Eğitim ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yaparak; özürlü, yaşlı, mağdur ve zor durumda olan herkese ulaşarak onlara yardım edeceklerini, Üsküdar'da ulaşılmadık kimse bırakmamak niyetinde olduklarını söyledi.

Geceye sanatçı olarak Ahmet Ekşioğlu ve Ayhan Alptekin katıldı ve kah hüzünlü kah hareketli nağmeleriyle davetlilere keyifli saatler yaşattılar.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Rizeliler Eğitim ve Kültür Derneği'nin 3. Tanışma ve Dayanışma Gecesi Çamlıca Sefa Restaurant'ta düzenlendi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir