Rize'nin kurtuluşu Üsküdar'da kutlandı

Üsküdar Belediyesi'nin desteği ile Rizeli Dernekler Federasyonu (RİDEF) tarafından Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Üsküdar Burhan Felek Kapalı Spor Salonu'nda bir gece düzenlendi.

Rize'nin kurtuluşu Üsküdar'da kutlandı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'e Rizeliler gecesinden göndermede bulunarak, ''Rize'nin çayını, Anzer'in balını ihmal etme. Rahatlatır iyi gelir'' dedi.

Üsküdar Belediyesi'nin desteği ile Rizeli Dernekler Federasyonu (RİDEF) tarafından Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü etkinlikleri kapsamında Üsküdar Burhan Felek Kapalı Spor Salonu'nda bir gece düzenlendi. Geceye Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, milletvekili Nusret Bayraktar, Metin Külünk ve İlçe belediye başkanları ve yaklaşık 10 bin vatandaş katıldı.

Törende konuşan Bakan Egemen Bağış, Rize ile Sarkozy'e göndermede bulundu. Bakan Bağış, ''Rize'nin çok sevdiğim belediye başkanı ile birlikte Fransa'nın Cumhurbaşkanı Sayın Sarkozy'e bir mesaj göndermiştik. Demiştik ki şu Rize'nin çayından içip, Anzer'in balından yersen rahatlarsın Sayın Sarkozy. Son zamanlarda yaşadığı bazı olaylar, bizim tavsiyemizi yerine getirmediğine kanaat getirdik. Ben onun için buradan, Rizeli uşakların yanından Sayın Sarkozy'e bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Rize'nin çayını

Anzer'in balını ihmal etme. Rahatlatır, iyi gelir'' dedi

RİDEF Genel Başkan Yardımcısı Şerif Terzi katılımlarından dolayı Bakan Bağış'a günün önemini vurgulayan Rize Tablosu ve Rize hemşehrilik beratı takdim etti. İstanbul Valisi Avni Mutlu'ya ise RİDEF Genel Başkanı Ahmet Yurtman tarafından hem tablo hem de özel bir plaket verildi.

Hülya Polat, Recep Ergün sahne aldığı gecenin finalinde ise Karadeniz'in sevilen sanatçısı Davut Güloğlu müthiş performansı ile vatandaşları adeta coşturdu. Karadenizli vatandaşlar zaman zaman ünlü sanatçılara sesleriyle iştirak etti. Vatandaşlar müziğin temposuna kapılıp, oturduğu yerden horonlar kurarak Burhan Felek Spor Salonu'nu karnaval havasına dönüştürdü. Davut Güloğlu hayranları ise sıkı bir markaj eşliğinde sanatçıya şarkılarında eşlik etti. Ünlü sanatçı minik hayranları ile özel fotoğraf çektirirken hemşehrilerinin anlamlı bir gecesinde görev almaktan son derece memnun olduğunu söyledi.


Yeni Şafak


Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir