Rize'nin kurtuluşu Üsküdar'da kutlanacak

Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yılında İstanbul'da da görkemli törenlerle kutlanacak.

Rize'nin kurtuluşu Üsküdar'da kutlanacak
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Öğlen saatlerinde başlayacak olan programlarda Edirne Kapı Şehitliği ziyaret edilecek. Ardından Eyüp Sultan Camii'nde mevlit-i şerif okutulacak. Akşam 19.00'dan itibaren ise Üsküdar Belediyesi'nin organizasyonluğunda Burhan Felek Spor Salonu'nda gerçekleşecek kurtuluş programı sırasıyla Recep Ergün, Hülya Polat ve finalde Davut Güloğlu 10 bine yakın vatandaşı sevilen parçalarıyla adeta coşturacak. Yöresel sanatçıların ve halk danslarının da sergileneceği gecenin onur konukları arasında ise Gümrük Bakanı Hayati Yazıcı, Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Rizeli milletvekilleri, İlçe Belediye başkanları ve çok sayıda davetli katılacak.

RİDEF Genel Başkanı Ahmet Yurtman yaptığı açıklamada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın sağlık durumuna göre katılabileceğini bildirdi.

Rize'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 94'üncü yılında İstanbul'da da görkemli törenlerle kutlanacak.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir