Soğuksu Derneği'nde Kur-an'ı Kerim Ziyafeti

Cide Soğuksu Derneği'nde, Kastamonulu eğitimci Kemal Şengül'ün anısına bir program düzenlendi.

Soğuksu Derneği'nde Kur-an'ı Kerim Ziyafeti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Belediyesi'nin katkılarıyla Cide Soğuksu Derneği'nde, Kastamonulu eğitimci Kemal Şengül'ün anısına bir program düzenlendi.

Eğitimci Kemal Şengül'ün anısına Kerime Hatun Camii Hocası Ömer bey ve öğrencileri tarafından Kur-an'ı Kerim okundu ve ilahiler söylendi.

Programa Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Şadan Özkaya, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, Milli Eğitim Şube Müdürleri, AK Parti Üsküdar İlçe Başkan Yardımcısı Esat Kalay, Mal Müdürü Burhan Karabostan, Ziraat Bankası Kadıköy Şube Müdürü Ertan Yılmaz, okul müdürleri, dernek üyesi bay ve bayanların yanı sıra merhum Kemal Şengül beyefendinin yakınları ve sevenleri, Üsküdar Postası Gazetesi Sahibi Ziya Süzen, Çengelköy Gazetesi Sahibi Yalçın Soysevinç, Üsküdar Gazetesi Sahibi Adnan Odabaş ve dernek üyeleri katıldı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Üsküdar Belediyesi'nin katkılarıyla Cide Soğuksu Derneği'nde, Kastamonulu eğitimci Kemal Şengül'ün anısına bir program düzenlendi.

Kur-an'ı Kerim ve ilahilerin okunmasının ardından Cide Soğuksu Derneği Başkanı Hamdi Şenol tarafından katılım gösteren misafirler ve dernek üyelerini selamlayarak katılım göstermelerinden ötürü teşekkür etti. Cide Soğuksu Deneği olarak 2011 yılı Ocak ayından itibaren düzenli olarak her ayın ilk haftası perşembe günü düzenlemiş oldukları kur-an ziyafetinde bu program sonrasında bir değişiklik yapılarak önümüzdeki hafta perşembe günü de bir kur-an programı düzenleneceğinin duyurusunu yaptı. Program yapılan ikramlar sonrasında sona erdi.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Dernekler

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.04 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir