Anadolu Yakası'nın En Güzel İlçelerinden Üsküdar'da En İyi Konaklama Seçenekleri

Anadolu Yakası'nın merkez ilçelerinden Üsküdar, eşsiz konumu, birbirinden seçkin semtleri, ulaşım olanakları, tarihi yapıları ve doğal güzellikleri ile dikkat çekmektedir. Hem turistik hem de iş odaklı konaklamalarda tercih edebileceğiniz ilçe, zengin gezi olanakları ve zengin konaklama olanaklarına sahiptir.

Anadolu Yakası'nın En Güzel İlçelerinden Üsküdar'da En İyi Konaklama Seçenekleri
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Anadolu Yakası'nın merkez ilçelerinden Üsküdar, eşsiz konumu, birbirinden seçkin semtleri, ulaşım olanakları, tarihi yapıları ve doğal güzellikleri ile dikkat çekmektedir. Hem turistik hem de iş odaklı konaklamalarda tercih edebileceğiniz ilçe, zengin gezi olanakları ve zengin konaklama olanaklarına sahiptir. Deniz yolu ile kısa sürede Avrupa Yakası'na ulaşım olanağı da sunan Üsküdar, iki yakayı birbirine bağlayan köprünün ayağında yer alan konumu ile avantajın yanı sıra eşsiz bir boğaz manzarası da sunmaktadır. İstanbul'un en güzel sahil şeritlerinden birine ev sahipliği yapan Üsküdar'daki oteller arasından seçiminizi yaparak siz de İstanbul'un en güzel manzaralarına şahit olabilirsiniz.

Anadolu Yakası'nın En Güzel İlçelerinden Üsküdar'da En İyi Konaklama Seçenekleri

İstanbul Boğazı'nın Kıyısında Unutulmaz Bir Konaklama Deneyimi İçin Sumahan on The Water

Avrupa ile Asya'nın birleşim noktası İstanbul Boğazı'na karşı konumu ile dikkat çeken Sumahan on The Water, şehrin tarihi ve otantik mahallelerinden Çengelköy'de konuklarını ağırlamaktadır. Sabiha Gökçen Havalimanı'na 28 km, İstanbul Havalimanı'na 35 km mesafede yer alan tesisin, deniz manzarası ile büyüleyen 13 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, Türk ve dünya mutfaklarından en seçkin lezzetleri tadabilmeniz için Waterfront Restoran hizmet vermektedir. Restoran yalnızca 12 yaş ve üzeri konuklarını ağırlamaktadır. Hem lüks hem de samimi toplantılarınızı gerçekleştirip, konuklarınızı eşsiz boğaz manzarasına karşı ağırlayabileceğiniz tesiste 1 adet toplantı salonu bulunmaktadır. Sumahan On The Water bünyesinde yer alan SPA merkezinde ise hamam, masaj uygulamaları ve fitness merkezi keyifli anlar sunmaktadır. Dünyanın en güzel manzaralarından birine karşı, kusursuz bir konaklama deneyimi yaşamak için Sumahan on The Water'ı tercih edebilir, tesisi hakkında detaylı bilgi almak için http://www.sumahan.com/ 'u ziyaret edebilirsiniz.

Şehir Hayatının Merkezinde Yer Alan Volley Hotel İstanbul

Üsküdar'ın merkez noktalarından Altunizade'de şehrin tüm bağlantı yollarına yakın konumda bir konaklama deneyimi sunan Volley Hotel İstanbul, hem iş hem de gezi amaçlı İstanbul ziyaretlerinde konuklarına kusursuz bir tatil vadetmektedir. Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 km ve şehir merkezine 5 km uzaklıkta yer alan tesisin 74 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren tesiste, 1 adet alkolsüz restoran ve 1 adet a la carte restoran hizmet vermektedir. Sıcak yaz günlerinde şehir gezinize keyifli bir mola için tesis bünyesinde 1 adet açık yüzme havuzu yer almaktadır. Yıl boyu konaklama olanağı sunan Volley Hotel İstanbul'da spor rutininizi aksatmadan, fitness salonundan yararlanma olanağı da sunulmaktadır. İş dünyasının merkezi konumunda yer alan Altunizade'de eksiksiz toplantılara imza atacağınız tesisin 2 adet toplantı salonu bulunmaktadır. Konumu ile avantaj sağlayan ve misafir memnuniyeti odaklı hizmetleri ile dikkat çeken Volley Hotel İstanbul'a https://volleyhotelistanbul.com/ 'dan ulaşabilirsiniz.

Beylerbeyi'nde Lüks Bir Konaklama Deneyimi İçin Bosphorus Palace Hotel

İstanbul'un en eski ve tarihi semtlerinden Beylerbeyi'nde hizmet veren Bosphorus Palace Hotel, Osmanlı motifleri ile süslenmiş dekorasyonu ile konuklarını lüks bir zaman yolculuğuna davet etmektedir. Üsküdar'a 5 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 27 km, İstanbul Havalimanı'na 35 km mesafede yer alan tesisin, lüks mimariye sahip 12 özel yalı dairesi bulunmaktadır. Oda kahvaltı şeklinde hizmet veren tesiste, 1 adet a la carte restoran seçkin menüsü ile ziyaretçilerine keyifli bir lezzet deneyimi yaşatmaktadır. Büyüleyici boğaz manzarasına karşı ruhen ve bedenen rahatlayacağınız anlara da olanak sunan Bosphorus Palace Hotel'de masaj olanakları yer almaktadır. İş amaçlı İstanbul ziyaretlerinizi de planlayabileceğiniz tesiste, 1 adet toplantı salonu ve özel organizasyonlarınız için konak bahçesi bulunmaktadır. İstanbul'un en güzel semtleri arasında yer alan Beylerbeyi'nde muhteşem bir yalı dairesinde konaklamak için http://www.bosphoruspalace.com/ 'dan tatilinizi planlayabilirsiniz.

Üsküdar'ın En Güzel SPA Oteli Queen Hotel & Spa

Üsküdar'da merkezi konumda hizmet veren Queen Hotel & Spa, bu avantajının yanı sıra dinlenme ve bakım olanakları ile ön plana çıkan bir tesistir. Şehrin tarihi atmosferini doyasıya yaşadıktan sonra kendinizi tesisin konforlu seçeneklerine bırakabileceğiniz şekilde tasarlanmış olan tesis, Harem Otogarı'na 7 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 30 km uzaklıkta yer almaktadır. Konforlu konaklama birimlerine sahip tesisin 49 odası bulunmaktadır. Oda kahvaltı konseptinde hizmet veren Queen Hotel & Spa'da lezzetli kahvaltıların yanı sıra gün boyu 1 adet a la carte restoran seçkin hizmetler sunmaktadır. İş amaçlı konaklamalarınızda da tercih edebileceğiniz tesiste çeşitli özelliklere sahip toplantı salonları hizmet vermektedir. SPA olanakları ile ilçenin en çok tercih edilen otelleri arasında yer alan Queen Hotel & Spa'da masaj uygulamaları, cilt bakımı, kese-köpük uygulamaları; buhar banyosu, sauna, jakuzi, Türk hamamı ve kapalı havuz yer almaktadır. Türk hamamında gelin hamamı gibi birbirinden özel organizasyonlar da düzenlenmektedir. Avrupa Yakası'nın merkezinde, keyifli bir dinlenme deneyimi yaşayabileceğiniz Queen Hotel & Spa'da konaklamak için http://www.thequeenistanbulhotel.com/ 'a tıklamanız yeterlidir.


Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir