QUA Granite konsept bayisi ile Azerbaycan'da

QUA Granite, Azerbaycan'da açtığı konsept bayisiyle hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

QUA Granite konsept bayisi ile Azerbaycan'da
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üstün desen ve renk teknolojisiyle doğanın tüm canlılığını mekanlara taşıyan QUA Granite, yurtdışında bayi ağını genişletiyor.

Yurt dışında farklı noktalarda büyümeyi hedefleyerek yatırımlarına hız veren QUA Granite, rotasına Azerbaycan'ı ekleyerek başkent Bakü'nün en popüler ve en işlek caddelerinden Hasan Aliyev 465 konumunda açtığı yeni bayisinde zengin ürün yelpazesi ile hizmet vermeye başladı. Artan tüketici ihtiyaçlarına, tek çatı altında hizmet verme hedefiyle oluşturduğu yeni mağazacılık konseptine sahip QUA Granite'in yeni bayisi, 550 m2 kullanılabilir showroom alanına sahip.

QUA Granite, Azerbaycan'da açtığı konsept bayisiyle hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.

Açılışına bölgenin önde gelen iş insanları, tasarımcı ve mimarlarının katıldığı QUA Granite'in Bakü'deki yeni showroom'unda, granit ve vitrifiye ürünleri tüketici ve profesyoneller ile buluşacak.

Mağazanın tasarımı ile ilgili QUA Granite Mimarı Özge ErginMağazanın tasarımı ile ilgili QUA Granite Mimarı Özge Ergin şunları söyledi: ''Mağazamız modern ve klasik tarzın harmanlandığı mimari dokunuşlara sahip. Bulunduğumuz bina tarihi bir yapı olması sebebiyle dış cephe tasarım hatları mimari dokudan esinlenerek tanımlandı. Tarihi dokuya zarar vermememiz açısından çok dikkatli bir mimari süreç yürüttük. QUA Granite olarak yeni konseptimizle açtığımız bayimizin Bakü'de olması bizler için mutluluk verici. Yeni konseptimizle bayi ağımızı genişleterek koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkemizi bayilerimiz aracılığıyla müşterilerimiz ile buluşturmaya devam edeceğiz.''

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ilkesiyle bayi ağını genişletmeye devam eden QUA Granite, Türkiye'de 7 bölgeye yayılan toplam 65 bayisiyle hizmet verirken 5 kıtada, başta ABD ve AB ülkeleri olmak üzere 70'in üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiriyor.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir