İlk Kez Yat Kiralama Yapacaklara Öneriler

Son yıllarda giderek daha da popüler hale gelen yat kiralama seçeneği doğa ile bütünleşmek, masmavi denizlerin tadını çıkarmak ve çeşitli su sporları aktivitelerini deneyimlemek için ideal bir tatil alternatifi olarak karşımıza çıkmaktadır.

İlk Kez Yat Kiralama Yapacaklara Öneriler
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Son yıllarda giderek daha da popüler hale gelen yat kiralama seçeneği doğa ile bütünleşmek, masmavi denizlerin tadını çıkarmak ve çeşitli su sporları aktivitelerini deneyimlemek için ideal bir tatil alternatifi olarak karşımıza çıkmaktadır. Yat kiralayarak haftalık veya daha uzun süreli çıkılan tatiller olan mavi yolculuklar esnasında şehrin kalabalığından uzak, sevdiklerinizle baş başa geçireceğiniz bolca vaktiniz olacaktır. İlk kez yat kiralama gerçekleştirecekseniz bilmeniz gereken belli başlı konular var. Yat tatiline çıkmadan önce bilmeniz gereken bu konulara hakim olmanız durumunda çok daha rahat ve keyifli bir tatil deneyimi yaşayacağınızı söyleyebiliriz.

Birbirinden Farklı Kiralık Yat Seçenekleri

Konforlu ve güvenli bir mavi tur tatili için tekne seçimi oldukça önemlidir. Bu noktada gulet, motoryat, yelkenli ve katamaran kiralama seçenekleri arasından size en uygun olanı seçmeniz gerekmektedir. Türkiye'nin tek online yat kiralama platformu olan viravira.co üzerinden size uygun tekneyi seçebilirsiniz. Platform üzerinde 41 ülke ve 960 destinasyonda 11.000 doğrulanmış yat listelenmektedir. Dilerseniz viravira.co adresini ziyaret ederek tekne tipi seçiminizi yapabilir, detaylı bilgi almak için deneyimli tatil danışmanları ile iletişime geçebilirsiniz.

Gulet ve motoryat tipi tekneler mürettebatlı olarak kiralanmaktadır. Mürettebat ekibi teknedeki tüm teknik işler, tekne temizliği ve yemek hazırlığı gibi gündelik işlerden sorumlu olarak tatil süresince misafirlere eşlik etmektedir. Yelkenli ve katamaranlar ise tercihe göre kaptanlı veya kaptansız olarak kiralanabilmekle birlikte, mürettebat talep edilmesi durumunda ekstra olarak ücretlendirilerek mürettebatlı kiralama gerçekleştirilebilir.

Gulet ve katamaranlar geniş gövdeli yatlar olduğundan güverte kısmında rahat ve konforlu alanlar sunar. Yelkenli ve motoryatlar ise hız için tasarlanmış olduklarından diğer yat tiplerine göre daha dar gövdeye sahiptir. Bu nedenle kalabalık aile ve arkadaş grupları için gulet ve katamaran tipi tekneler idealdir.

Yat Kiralanabilecek Lokasyonlar

Türkiye'de mavi yolculuk denildiğinde akla gelen popüler lokasyonlardan bazıları Bodrum, Göcek, Marmaris, Fethiye ve Bozburun'dur. Datça, Antalya, Kaş, Selimiye ve Orhaniye gibi diğer lokasyonlarda da yat kiralama yapmak mümkündür. Sessiz ve sakin bir tatil yapmak istiyorsanız Göcek rotasını, yemyeşil doğanın tadını çıkarmak istiyorsanız Marmaris rotasını, hareketli olduğu kadar eğlenceli bir tatil deneyimi yaşamak istiyorsanız Bodrum rotasını tercih edebilirsiniz.

Yat kiralama deneyiminiz boyunca farklı koylara demir atıp karaya çıkabilir ve çevreyi kısa doğa yürüyüşleri yaparak keşfedebilir, bölgenin tarihi ve kültürel zenginliklerine yakından tanıklık edebilirsiniz. Doğa ile gerçek anlamda iç içe vakit geçirebileceğiniz yat tatillerinde sevdiklerinizle birlikte eğlenerek ve bol bol dinlenerek unutulmaz günler geçirebilirsiniz.

Türkiye'ye ek olarak dünyada sahil şeridiyle ünlü ve birçok doğal güzelliği içerisinde barındıran koylara sahip olan Yunanistan, Hırvatistan ve İspanya gibi diğer ülkelerde de yat kiralayabilirsiniz. Bir yat kiralayarak yurtdışında mavi yoculuğa çıkmak şüphesiz ki sizlere bu zamana kadar yaptığınız tatillerden çok daha farklı bir deneyim sunacaktır.

viravira.co adresini ziyaret ederek veya Blog'u takip ederek yat kiralayabileceğiniz lokasyonlara göz atabilir, yat kiralama ve mavi yolculuk hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir