İzmir'de Yatırım Yapabileceğiniz 10 Semt

Ülkemizin batıdaki incisi İzmir'de hem yaşamak hem de yatırım yapmak için değerlendirebileceğiniz birçok farklı semt bulunuyor. İzmir satılık hangi semtlerin prim yapacağını, değer kazanacağını öğrenerek siz de doğru ve kârlı bir yatırım yapabilirsiniz.

İzmir'de Yatırım Yapabileceğiniz 10 Semt
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ülkemizin batıdaki incisi İzmir'de hem yaşamak hem de yatırım yapmak için değerlendirebileceğiniz birçok farklı semt bulunuyor. İzmir satılık hangi semtlerin prim yapacağını, değer kazanacağını öğrenerek siz de doğru ve kârlı bir yatırım yapabilirsiniz. Nitelikli konut stoğu ile her zaman yatırımcıların gözdesi olan İzmir, son yıllarda birbiri ardına yükselen yeni ev projeleriyle bu konumunu daha da pekiştirmeyi başarıyor. İşte İzmir'de yatırım yapabileceğiniz 10 semtin listesi!

Gayrimenkul değerleme uzmanları, bölgedeki diğer illerin aksine İzmir'in coğrafi açıdan üç taraflı geliştiğine vurgu yapıyor.

Ülkemizin batıdaki incisi İzmir'de hem yaşamak hem de yatırım yapmak için değerlendirebileceğiniz birçok farklı semt bulunuyor. İzmir satılık hangi semtlerin prim yapacağını, değer kazanacağını öğrenerek siz de doğru ve kârlı bir yatırım yapabilirsiniz.

İzmir'de Yatırım Yapılabilecek Gayrimenkul Bölgeleri Hangileri?

İzmir'de yatırım yapmak istiyorsanız değeri en çok yükselecek olan bölgelere yönelebilirsiniz. Bir semtin değeri ulaşım olanaklarından manzarasına çeşitli detaylara göre şekilleniyor. İzmir'de yatırım yapılabilecek gayrimenkul bölgeleri arayışındaysanız şu semtlerdeki satılık ev ilanlarını inceleyebilirsiniz:

1. Narlıdere

İzmir'in Narlıdere ilçesi, konut sektörünün en hızlı geliştiği yerler arasında bulunuyor. Mevcuttaki nitelikli konut stoğu ve yeni inşa edilen A plus inşaatlarıyla dikkatleri çekmeyi başaran Narlıdere, her bütçeden yatırımcıya uygun konutlara ev sahipliği yapıyor. Ayrıca Narlıdere'nin Çeşme Yarımadası'na olan yakınlığı da bölge için ayrı bir çekim gücü oluşturuyor.

2. Güzelbahçe

İzmir'de konut gelişiminin fazla olduğu bölgelerden biri de Güzelbahçe. İzmir'de yatırım amaçlı daire arayanların sıklıkla rotalarını çevirdiği Güzelbahçe'de nitelikli konut projeleri yükselişte. Şehrin merkezindeki hareketlilik ve yoğunluktan kaçanlar, rahat ulaşıma sahip olan Güzelbahçe'yi tercih ediyor.

3. Urla

Tıpkı Narlıdere ve Güzelbahçe gibi şehrin batısında yer alan Urla da yatırımcısına kazandıran ilçeler arasında yer alıyor. Özgün dokusunu koruyabilmiş olan Urla, İzmir'in gözbebeği sayılan yerleşim yerlerinden biri olarak biliniyor.

Narlıdere, Güzelbahçe ve Urla aksındaki konutlar yatırımcılarına kazandırıyor.

4. Bornova

Çevre yolu bağlantılarına yakınlığı, hafif raylı metro sistemi ve iki büyük üniversiteye ev sahipliği yapması ile öne çıkan Bornova, İzmir'de yatırım için tercih edilebilecek en ideal ilçelerden biri oluyor. Her geçen gün konut sektöründe değer kazanan bir ilçe olan Bornova, nitelikli konut projelerine ev sahipliği yapıyor. İlçede Evka3-Profesörler Sitesi olarak anılan kısım ile Özkanlar semti en çok rağbet gören bölgeler arasında yer alıyor.

5. Bayraklı

Karşıyaka ve Bornova ilçelerinin bazı mahallelerinin birleşmesiyle ilçe statüsüne kavuşan Bayraklı da konut yatırımı için yönelebileceğiniz bölgeler arasında bulunuyor. Özellikle son yıllarda İzmir'de yatırım yapılacak yerler arasında öne çıkmayı başaran Bayraklı, nispeten uygun fiyatlı konutlara ev sahipliği yapıyor. Bayraklı'da özellikle, Manavkuyu ve Mansuroğlu mahalleleri nitelikli konut projeleri ile öne çıkıyor. Bayraklı aynı zamanda yeni yükselen iş merkezleriyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

6. Gaziemir

İzmir'de gayrimenkul yatırımı için yönelebileceğiniz ilçelerden biri de Gaziemir. AIiağa-Menderes hızlı tren banliyö hattının hizmete açılması ile ilçede zamanla daha nitelikli konut projelerinin inşa edilmesi planlanıyor. Uzun vadeli emlak yatırımı yapmak isteyenlerin tercih edebileceği bölgelerden biri olan Gaziemir; ulaşım zenginliği, rezidans hizmetleri, A plus inşaat kalitesi ile konut piyasasındaki rekabette yerini alıyor.

7. Konak

İzmir'in merkezi ilçesi olan Konak; 1. Kordon olarak anılan, Atatürk Caddesi boyunca devam eden ve İzmir'in en prestijli konut bölgesi olarak anılan bölgeye sahip bulunuyor. 1. Kordon'daki binaların tamamına yakını ortalama 30 yıllık binalar iken bölge ve çevresinde ayrıca yeni yapılan rezidanslar da bulunuyor.

8. Karşıyaka

Konut projelerinin son yıllarda hızla yoğunlaştığı Karşıyaka'nın kuzeybatısında bulunan Mavişehir semti, yeni yatırım çeken ve sürekli olarak gelişen bir bölge olarak dikkat çekiyor. Burada inşa halinde veya yeni tamamlanmış toplu konut projeleri bulunuyor. Ayrıca İzmir'de son dönemlerdeki gayrimenkul projelerinde, Mavişehir ve Balçova bölgesindeki lüks konut yatırımları da artıyor. Lüks projeler tercih etmek isteyenler için Karşıyaka'da çok sayıda alternatif bulunuyor.

9. Çiğli

Son yıllarda çevre yolu bağlantılarının oluşması, Menemen-Aliağa metro hattı duraklarının güney mahallelerinden geçmesi sebebiyle değer kazanan Çiğli, yatırım yapılabilecek bölgeler arasında yer alıyor. Aynı zamanda Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'ne ev sahipliği yapması ve buradaki istihdam edilen iş gücünden kaynaklı nüfus artışı, son dönemde ulaşım olanaklarının artması gibi etkenler de ilçeyi kârlı bir yatırım bölgesi haline getiriyor.

10. Balçova

İzmir'de nereye yatırım yapmalı sorunuza yanıt olabilecek bir başka ilçe de Balçova. Çeşitli ulaşım imkânları, sosyal aktivite merkezleri, jeotermal altyapı gibi farklılıkları ile öne çıkmayı başaran Balçova Korutürk gibi prestijli mahallelere de ev sahipliği yapıyor.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir