Oto Çekiciler Teknolojiden Faydalanıyor

Arıza yada kazan yapan araçlar için en büyük sorunlardan bir tanesi araç çekme'dir. Aracınızın kasko ve yol yardımı yok ise başınıza dert olacak olan araç çektirme gelişen teknoloji ile artık sorun olmaktan çıktı.

Oto Çekiciler Teknolojiden Faydalanıyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Arıza yada kazan yapan araçlar için en büyük sorunlardan bir tanesi araç çekme'dir. Aracınızın kasko ve yol yardımı yok ise başınıza dert olacak olan araç çektirme gelişen teknoloji ile artık sorun olmaktan çıktı.

İnternet başına geçerek çok kolay oto çekici bulabileceğiniz gibi Android yazılımlardan oto çekici programı indirebilir ve çok kısa bir sürede en yakın mesafedeki oto kurtarıcının yanınıza gelmesini sağlayabilirsiniz.

Firmamız Plus Oto Çekici'nin deneyimli ve uzman kadrosu ile çok kısa sürede yardımınıza gelebiliyoruz. Araç içerisinde bulunan oto takip cihazlarımız ile bulunduğunuz noktaya en yakın çekici aracını yönlendirerek tahmini kaç dakikada aracımızın yardımınıza geleceği konusunda sizi bilgilendiriyoruz. Yardımınıza gelecek olan araç ile vermiş olduğumuz tahmini saat arasında yol durumuna göre maksimum 10 dakika farklılık olabiliyor. Bu sayade işinizden ve planlarınızdan geri kalmamış oluyorsunuz.

Plus Oto Çekici olarak, Araç çekici fiyat bilgisi almak isteyen müşterilerimiz, bulundukları yeri, aracının son durumunu ve gidilecek adresi bizlere iletirse, makul fiyatlarımız kendine sunulur. Araç çekilirken en büyük sorunlardan bir tanesi aracın durumu, büyüklüğü ve gidilecek güzergahın uzaklığı ve yolun durumu trafik akışkanlığıdır. Fiyat Verilirken bunlara dikkat edilerek ÇEKİCİ fiyatı verilir.

Ağır hasarlı (parçalanmış ve dağılmış) araçlar için aracın tekerleri üzerinde yürüme hareket etme kabiliyeti yok ise genellikle Ahtapot Vinç Çekici çağrılması gerekmektedir. Aksi takdirde araç da oluşan masraf katlanarak artabilir.

Oto çekici, yol yardımı plus oto çekici

Bir diğer önemli husus ise, oto çekici yanınıza gelmeden önce aracın durumu, yol mesafesi aracın büyüklüğü, aracın dingil mesafesinin oto çekici aracın kasasına sığıp sığmayacağı, ve aracın tonajı'dır. Bunları oto çekici arkadaş ile konuşup ok aldıktan sonra, çekici çağırmak sizin için yararlı olacaktır!

Çekici ve araç sahipleri arasında yaşanan en büyük sorunlardan bir tanesi sonradan talep edilen ücret karşısında araç sahiplerinin uğradığı mağduriyettir. Bu mağduriyete uğramamak için ücreti ve mesafeyi baştan konuşmak iki taraf içinde çözüm yoludur, aksi takdirde çekici ve araç sahibi arasında anlaşmazlık kaynaklı mağduriyet olabilir.

Oto çekici, yol yardımı plus oto çekici

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz tecrübe, donanım ve bilgilerden faydalanarak sizde sorun yaşamadan bir araç çekme deneyimi yaşamak isterseniz, OTO ÇEKİCİ iletişim numaramız olan 0536 931 81 81 nolu telefondan iletişime geçerek yardım talep edebilirsiniz.


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir