Üsküdar'ın 2. Kentsel Dönüşüm Ofisi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde açıldı

Kentsel dönüşümün tüm hızıyla devam ettiği Üsküdar'da, Yavuztürk Mahallesi'nden sonra Üsküdar'ın ikinci kentsel dönüşüm ofisi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde açıldı.

Üsküdar'ın 2. Kentsel Dönüşüm Ofisi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde açıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi, ilçedeki Kentsel Dönüşüm konusunda çözümü hızlandırmak için çalışmalarına hızla devam ederken ikinci kentsel dönüşüm ofisini de açtı. Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'ndeki dönüşüm ofisi açışına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı. Başkan Türkmen açılışta vatandaşlarla yakından ilgilendi.

HİLMİ TÜRKMEN, ''ÖNÜMÜZDE BİR ENGEL KALMADI''

Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Kentsel Dönüşümü ertelemek için önümüzde bir engel kalmadı. Önümüzdeki en büyük engel imar sorunuydu. Bize her gittiğimiz toplantı da 'bizim imar işleri ne olacak' diye sorular soruyordunuz. Seçim öncesi size vaatlerde bulunduk. Biz bu sorunu çözeceğiz dedik. Şimdi ise kentsel dönüşüm Üsküdar'da olacak. Boğaz bölgesinde bu iş tamamdır diye ben size söz verdim. Ben şimdi size Belediye Başkanı sıfatıyla 19 Kasım günü alınan kararlara göre söylüyorum. Bu bölgede imarla ilgili bir problem yoktur. Bu bölgede ki problem artık imar değildir. Bu alanın değeri ve imarı bire beş oldu. Bu alan 0,3 emsaldi, 1,5 emsal oldu'' dedi.

Başkan Türkmen'in konuşmasının ardında, protokol üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte ofisin kurdele kesim töreni yapıldı. Ofisi inceleyen başkan Türkmen, mahalle sakinleriyle kentsel dönüşüm hakkında sohbet etti.

''MAHALLEMİZ GÜZEL BİR YER HALİNE GELECEK''

Mahalle sakinlerinden Osman Hayta, kentsel dönüşüme destek verdiklerini söyleyerek, ''Dönüşümle ilgili bilgileri almaya geldik. Başkanımın da dediği ailemiz biraz kalabalık. Burada olmayan kardeşlerim ve ailem var onlarla konuşacağım. Eğer şartlar oluşursa tabi ki memnuniyetle topluma ayak uydurmak için buradayız. Yaşadığımız alanda ulaşım sıkıntılı, alışveriş sıkıntılı yani başka yerlerde olanları görünce imreniyoruz. Biz bu imkanların bizim de olmasını istiyoruz. Eğer ki şartlar oluşursa memnuniyetle evet deriz'' diye konuştu.

Mehmet Akif Ersoy mahallesinde 5 daire ve 1 dükkanı olduğunu dile getiren Gülfidan Acar, ''Eğer ki istediğimi verirlerse kentsel dönüşüm istiyorum. Kentsel dönüşümün gelmesiyle beraber gecekondulardan kurtulacağız. Bizim mahallemiz güzel bir yer haline gelecek. 1975 yılında buraya geldik ve kendimiz biriktirip ellerimizle yaptık'' şeklinde konuştu.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Emlak ve İmar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir