Ata-2 Sitesi'nde Tapularını aldı

35 yıldır çözüme kavuşturulamayan Ata-2 Sitesi'nde Bireysel Tapu Dağıtım Töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Ata-2 Sitesi'nde Tapularını aldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti İstanbul Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz ve Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Üsküdar Eski Belediye Başkanı Mustafa Kara ve Ata-2 sitesi sakinleri de tapu dağıtım törenine katıldı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, site sakinlerine hayırlı olsun dileklerini iletti

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, site sakinlerine hayırlı olsun dileklerini ileterek, ''2 bin 500 tapu dağıtılmaya başlandı. Az önce bu noktaya gelinceye kadar ne yollardan geçtiğimizi, ne zorluklarla karşılaştığımızı sunucu kardeşimiz anlattı. Gençliğimde buralara geldiğimde, tek tük evler vardı. Bugün her yerde yerleşim var. Bir kısmı gayet güzel derli toplu yapılmış ama bir kısmı da çok hızlı bir şekilde yapılmış. Bizim amacımız İstanbul'u her yönüyle en güzel gıpta edilen bir şehir haline getirmek.'' diye konuştu.

Önemli olanın sorunları torunlara bırakmadan çözmek olduğunu anlatan Yıldırım, dağ gibi sorunları dağ gibi çözümlere ulaştıran anlayışla hareket edileceğini vurguladı.

Binali Yıldırım, İstanbul'un müjdelenmiş bir şehir olduğunu aktararak, İstanbul'un 1994 yılında Recep Tayyip Erdoğan'ın ayağa kaldırdığı bir şehir olduğunu ifade etti. Yıldırım, ''İnşallah sizlerin desteğiyle bu görevi ve sorumluluğu bize verirseniz, sizi asla hayal kırıklığına uğratmayacağız.'' dedi.

Başkan Hilmi Türkmen ise yaptığı konuşmada ''İmar planları ile başladığımız bu süreçte bu günlere geldik. Bu bir lütuf değil tamamen hakkınız olan evlerinizin tapularına kavuşuyor olmanız bizi memnun etmiştir'' dedi

Başkan Hilmi Türkmen ise yaptığı konuşmada ''İmar planları ile başladığımız bu süreçte bu günlere geldik. Bu bir lütuf değil tamamen hakkınız olan evlerinizin tapularına kavuşuyor olmanız bizi memnun etmiştir. Burada 15.000 kişi yaşıyor ayrıca buranın terkinde 2000 kişi yaşıyor dolayısı ile binlerce kişiyi ilgilendiren bu konu çözülüyor hayırlı uğurlu olsun. Bu pek çok siteye de örnek olacak bir gelişmedir. Üsküdar'ın en güzel sitesi en büyük sitesi en nezih sitesi bireysel tapusuna kavuşuyor hepinize sağlıklı huzurlu bir yaşam diliyorum. Bu yolda 2-B yasasının imar barışı yasasının çıkmasını sağlayan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a Binali Yıldırım'a ve meclis üyelerimize teşekkür ederim'' dedi.

Toplantıda Ata-2 Kooperatif Başkanı Ahmet Gülaydın'da şunları söyledi; ''35 yıllık hasret bugünlerde sona eriyor 2.5 yıldır yönetimdeyiz. Hilmi Türkmen ve ekibinin bu işin sonlandırılmasında çok büyük katkısı oldu. İnşallah bundan sonra da Üsküdar'a katkılarınız olacaktır. 41 projenizi biliyoruz başarılar diliyoruz, arkanızdayız. Tapularımız hepimize hayırlı olsun.'' dedi.

Konuşmaların ardından, Binali Yıldırım ve Başkan Türkmen site sakinlerine tapularını verdi.


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Emlak ve İmar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir