Üsküdar Belediyesi Kentsel Dönüşüm'de örnek olmaya devam ediyor

Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Temel Atma Töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleştirildi

Üsküdar Belediyesi Kentsel Dönüşüm'de örnek olmaya devam ediyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Üsküdar Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında TOKİ tarafından inşa edilecek Üsküdar Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 1. Etap 501 konut ve 48 dükkân inşaatlarının temel atma töreni vatandaşların yoğun ilgisi ile gerçekleştirildi.

Temel atma törenine, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Toplu Konut İdaresi Başkanı Ömer Bulut, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz katılım sağladı. Temel atma töreni, Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başladı.

BAKAN KURUM, ''GÖNÜLLÜ DÖNÜŞÜMLE HERKESİN GÖNLÜ OLSUN İSTİYORUZ''

BAKAN KURUM, ''GÖNÜLLÜ DÖNÜŞÜMLE HERKESİN GÖNLÜ OLSUN İSTİYORUZ''

Temel atma törenindeki konuşmasında dönüşüm projelerini yaparken iki tane kriterleri olduğunu dile getiren Kurum, ''Diyoruz ki biz birincisi yerinde dönüşüm yapacağız. Mahallesinden, komşularından kimseyi ayırmayacağız. Bu projemiz buna örnektir. Toplamda 124 blokta 184 bin metrekare inşaat alanı üretiyoruz ve tamamını burada yaşayan hak sahibi kardeşlerimize veriyoruz. İçinde finans elde edeceğimiz hiçbir konut yok. Dolayısıyla burada sizin dışınızda burada hiç kimse oturmayacak buna müsaade etmeyeceğiz.  İkincisi ise gönüllü dönüşümdür. Gönüllü dönüşümle herkesin gönlü olsun istiyoruz. Biz 31 Mart'ı gönüllü belediyeciliğin seçimi ilan ettik. Bu seçim çerçevesinde herkesin gönlüne girmek zorundayız'' dedi.

BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN'DE GÖNÜLLÜ VE YERİNDE DÖNÜŞÜMÜN ÖNEMİNİ VURGULADI

BAŞKAN HİLMİ TÜRKMEN'DE GÖNÜLLÜ VE YERİNDE DÖNÜŞÜMÜN ÖNEMİNİ VURGULADI

Türkmen, ''Birincisi gönüllü dönüşüm, diğeri de yerinde dönüşüm. İnşallah bu alanda da, bu önemli iki kriteri hemşehrilerimizle birlikte tamamlamayı Allah bize nasip etsin. Yerinde dönüşüm derken, hiçbir vatandaşımızı buradan başka bir yere göndermeden proje kapsamında gerçekleştirilecek olan tüm bağımsız bölümlerin tamamı buradaki hemşehrilerimize aynen teslim edilecektir. İlk etapta 501 konut, 48 dükkAnın temelini atıyoruz ki projenin tamamı yaklaşık bin 900 bağımsız bölüme tekabül ediyor. İnşallah etap etap onların da temelini atacağız hem de inşallah süratle tamamlayıp yeniden hemşehrilerimizin burada güvenli konutlarına sahip olmasını temin etmiş olacağız.'' şeklinde konuştu.

Başkan Türkmen, yeni yapılacak konutların hak sahiplerine teslimi konusundaki hassasiyetleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.

Aynı zamanda Başkan Türkmen, yeni yapılacak konutların hak sahiplerine teslimi konusundaki hassasiyetleri için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.

Temel atma töreni, dua ve hayırlı olsun dileklerinin ardından sona erdi.


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Emlak ve İmar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.06 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir