Yeşilyamaç Sitesi sakinleri 2B arsaları tapularına kavuştu

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, tam 28 yıldır 2B sorunu ile boğuşan vatandaşlarımıza verdiği ''Bu can bu tende olduğu sürece verdiğimiz sözleri yerine getireceğiz'' sözünü tutmaya devam ediyor.

Yeşilyamaç Sitesi sakinleri 2B arsaları tapularına kavuştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Yavuztürk Mahallesi'nde yapılan tapu dağıtım töreni ile Dalgıçkent Sitesi'nin ardından, Yeşilyamaç Sitesi sakinleride tapularını teslim aldı.

HİLMİ TÜRKMEN, ''SÖZÜMÜZÜ TUTTUK, ÜSKDÜAR'DA 2B SORUNU BİTMİŞTİR''

Yeşilyamaç Sitesi tapu dağıtım töreninde konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Sözümüzü tuttuk. Üsküdar'da 2B sorunu bitmiştir'' dedi. Üsküdar Belediyesi, Yavuztürk ve Çengelköy'de bulunan Dalgıçkent, Yeşilyamaç, Kayıkent, Rastkent, Mavi Kartal, Yaşamkent ve Ata-2 gibi bazı kooperatif sitelerinde 28 yıldır devam eden 2B sorununu çözdü.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ''Sözümüzü tuttuk. Üsküdar'da 2B sorunu bitmiştir'' dedi.

SORUN KANGREN HALİNE GELMİŞTİ

İnsanların hayatlarında unutamayacağı anlar olduğuna vurgu yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptığı konuşmasında, ''Bugün özel bir gün. Üsküdar Belediye Başkanı olarak bizim de yaşadığımız heyecanla, mutlu olduğumuz ve unutamayacağımız günlerden birisini yaşıyoruz. Bunun tek sebebi ise yıllardan beri kangren haline gelmiş sorunlardan bir tanesi olan tapu sorununun çözüldüğünü görmektir'' dedi.

Yavuztürk Mahallesi'nde yapılan tapu dağıtım töreni ile Dalgıçkent Sitesi'nin ardından, Yeşilyamaç Sitesi sakinleride tapularını teslim aldı.

BİNLERCE ÜSKÜDARLI'NIN YÜZÜ GÜLDÜ

Yavuztürk'teki Dalgıçkent ve Yeşilyamaç Sitelerindeki sorunun çözümü ile birlikte burada ikamet eden ailelerin yüzleri gülerken yakın zamanda yine 2B'den dolayı mağdur durumda olan Kayıkent, Rastkent ve Ata-2'deki yaklaşık 4048 konutun tapu sorunu da çözüme kavuşacak. Buralarda ikamet eden yaklaşık 16 bin Üsküdarlı da yıllardır süre gelen tapu sorunlarının çözüme kavuşmasıyla birlikte büyük bir mutluluk yaşayacaklar.

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Emlak ve İmar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir