Hürriyet Nakliyat Şehirler arası nakliyat bizim işimiz

Hürriyet Nakliyat firmasının sahibi Muhammed Kayıranak nakliyat sektörüne yani bir soluk getirdiklerini ifade etti. Kayıranak, şehirler arası nakliyat ve evden eve nakliyat konularında iddialı olduklarını ifade etti.

Hürriyet Nakliyat Şehirler arası nakliyat bizim işimiz
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Hürriyet Nakliyat firmasının sahibi Muhammed Kayıranak internet sitemize yaptığı açıklamada taşımacılık sektörünün en önemli sıkıntısının bu sektörde tecrübesi olmayan kişiler olduğunu ifade ederek şirket olarak çalışmalarından bahsetti.

ŞEHİRLER ARASI EVDEN EVE NAKLİYAT

Muhammed Kayıranak yaptığımız söyleşide nakliyat konusunda şöyle konuştu; ''Yaşadığımız şehri değiştirmek hepimiz için zor olmuştur. Siz değerli müşterilerimizde gerek keyfi olarak gerek zorunluluklardan dolayı yaşadığınız şehri değiştirmek durumunda kalmışsınızdır. Yaşadığınız şehri değiştirmek için daha iyi hayat koşulları, iş gereği, tayin sonucu gibi çeşitli sebepleriniz olmuştur. Manevi yönü yanı sıra şehirler arası taşımanın maddi yönü de büyüktür. Şehirlerarası taşımada eşyanızı teslim edeceğiniz nakliyat firması önemlidir. Çünkü eşyanız çok uzun mesafe yol alacaktır, bundan dolayı eşyanızın titizlilikle ambalajlanması, paketlenmesi, monte ve demontesinin iyi yapılması gerekir. Kullanılan malzeme sağlam olmalıdır. Eşyalar araç içerisinde uzun yola uygun şekilde yerleştirilmelidir. Herhangi bir kaza durumuna karşı sigorta yapılmalı, eşya taşıyacak araç modern olmalı ve ev eşyası taşıyacak belgelere sahip olmalıdır. Taşıtacağınız firma ve personelleri güvenilir olmalı...''

''Hürriyet Nakliyat olarak 1995'den beri sizlere şehirler arası taşımda en iyi hizmeti sunmanın gururunu yaşamaktayız. Firma olarak şehirler arası taşımada yılların biriktirdiği tecrübeye, kaliteye ve güvene sahibiz. Firmamız Türkiye'nin 81 iline, bütün ilçe köy ve kasabalarına hizmet sunmaktadır. Sizlerde Hürriyet Nakliyatı tercih ederek eşyanızın modern araçlarla güvenilir, sigortalı ve sorunsuz taşınmasını sağlayabilirsiniz. Eşyalarınız tek tek özel malzemelerimizle paketlenir, beyaz eşya, mobilya eşyalarınız graft kağıtlı baloncuklu naylonlarla paketlenir, kırılacak eşyalarınız ambalaj kağıtları ile sarılır geriye kalan eşyalar ise kolilenir ve taşımaya hazır hale getiriyoruz. Daha sonrasında güvenli bir taşıma ile araca taşınır. Gidilecek yerde aynı şekilde kurulum yapıyoruz.''

Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir