Türkmen'in, Kent Ormanı Projesi ödül aldı

Alanında hem bir ilk hem de en prestijli ödül sayılan Yeşil Ekonomi Ödülleri'nin üçüncüsü Yapı Kredi Korusu'ndaki Bosco di Serana'da gerçekleştirildi.

Türkmen'in, Kent Ormanı Projesi ödül aldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Alanında hem bir ilk hem de en prestijli ödül sayılan Yeşil Ekonomi Ödülleri'nin üçüncüsü Yapı Kredi Korusu'ndaki Bosco di Serana'da gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını Artı Bir TV yönetim kurulu başkanı Altan Ertürk'ün yaptığı ödül törenine iş dünyasından yerel yönetimlere çok sayıda önemli isim katıldı.

Gazeteci Celal Toprak'ın sunduğu ve hafta içi her gün artı bir tv 'de canlı olarak yayınlanan ''Yeşil Ekonomi'' programı kapsamında verilen ödüllerde çevreye duyarlılık öne çıkarıldı.

Bu konuda proje üretmiş kişi ve kurumlara verilen ödülleri 30 önemli ismin yer aldığı jüri gerekçelerini göstererek belirledi. Program kapsamında ödül alanlar arasında Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'de yer alıyor.

TÜRKMEN'İN KENT ORMANI PROJESİ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Türkiye'nin en büyük kent ormanı müjdesini Yeşil Ekonomi programında veren Başkan Hilmi Türkmen'e İstanbul'un her gün biraz daha betonlaşmasına ve hızla yeşil alanlarının azalmasına karşı geliştirdiği bu önemli projesinden dolayı jüri yeşil ekonomi ödülü verilmesi kararlaştırıldı.

3. Yeşil Ekonomi Ödülü alan diğer isimler ise şöyle;

Özcan Işıklar (Silivri Belediye Başkanı), Mehmet Önder (Uyumsoft Yönetim Kurulu Başkanı), Evrim Aras (Aras Kargo Yönetim Kurulu Başkanı), Erdal Bahçıvan (İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Adnan Şahin (Şahin Metal Yönetim Kurulu Başkanı), Kenan Yavuz (Socar Türkiye Başkanı), Soner Çetin (Çukurova Belediye Başkanı), Kubilay Özerkan (Metro Türkiye Genel Müdürü) yeşil ekonomi ödülünü alan diğer isimler oldu.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir