Hilmi Türkmen'den Mehmet Akif Ersoy'a İmar Müjdesi

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde düzenlenen sokak iftarında mahallelilerle buluşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, imar sorununun yıl sonuna kadar çözüleceği müjdesini verdi.

Hilmi Türkmen'den Mehmet Akif Ersoy'a İmar Müjdesi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi, düzenlemiş olduğu Sokak İftarları programıyla mahallelileri buluşturmaya devam ediyor. İftar sofralarından biri de Mehmet Akif Mahallesi'nde kuruldu. Büyük Namazgah Deresi Sokağı'nda gerçekleştirilen iftar yemeğine Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve belediye başkan yardımcıları da katıldı. Başkan Türkmen, alanı gezerek iftar saatini bekleyen mahalle sakinleriyle selamlaşıp sohbet etti. Başkan Hilmi Türkmen, Üsküdar'da kentsel dönüşümün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nden başlayacağını, imar sorununun yıl sonuna kadar tamamlanmış olacağı müjdesini verdi.

Türkmen konuşmasını şöyle sürdürdü; ''Bu güzel Ramazan ayının her dakikasını en güzel şekilde yaşamak istiyoruz. Bu güzelliklerden biri de iftar yemekleridir. Sokak iftarları geleneğimiz bu yıl da büyük katılım ve coşkuyla devam ediyor. İftar sofrasını ve bereketini her mahallemizde paylaşıyoruz. Davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Sizin evinizdeki yemek elbetteki çok daha lezzetli ancak komşularınızla, arkadaşlarınızla, akrabalarınızla birlikte iftar yapmak için bizim soframızı şenlendirdiniz. Allah sizlerden razı olsun.

''İMAR SORUNUNU HALLETMİŞ OLUYORUZ''

Seçim öncesi de sizleri ziyaret ettik ve bazı sözler verdik. Verdiğimiz o sözlerimizin sonuna kadar arkasındayız. Bu bölgemizin imar sorununu bu sene bitmeden halletmiş olacağız. Yerinde dönüşüm mantığıyla hiçbir kimseyi yerinden rahatsız etmeden çok güzel mahalle ve evlerde oturacaksınız.'' dedi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde düzenlenen sokak iftarında mahallelilerle buluşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, imar sorununun yıl sonuna kadar çözüleceği müjdesini verdi.

Ezanların okunmasının ardından mahalleliler dualar eşliğinde oruçlarını açtı ve hep birlikte iftar yapıldı. İftar yemeğinin sonrası vatandaşlar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'in yanına gelerek sohbet ettiler. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Türkmen, çocuklar başta olmak üzere bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Emlak ve İmar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir