Üsküdar İstihdam Merkezi açıldı

Üsküdar Belediyesi ilçe genelinde iş arayanları iş verenlerle buluşturacak yeni bir uygulamayı hizmete sundu.

Üsküdar İstihdam Merkezi açıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İş arayanlar ve iş verenleri buluşturacak istihdam merkezi tamamen yenilikçi ve bütüncül bir anlayışla kuruldu.

Üsküdar İstihdam Merkezi (ÜSİM) Üsküdar'da yaşayan işsizlerin tümü, layık olduğu iyi bir işe yerleşene kadar daima yanlarında olacak. Hayatlarının bu en zorlu sürecinde onlara aktif destek sağlayacak. Meslek sahibi olmayanlara meslek edinme, hedefledikleri işler için profilinde eksikler olanlara profil geliştirme imkanları sunacak.

Bu süreçte iş arayanlara psikolojik ve sosyal destekler sağlamayı da hedefliyor. ÜSİM'in çok önemli bir başka hedefi de sosyal yardım alanlara iş bulmak ve onların kimseye muhtaç olmadan hayata atılmalarına yardımcı olmak.

ÜSİM, gençlerin kariyerlerini, bilimsel yöntemler ışığında uzman yardımı alarak bilinçli planlamaları ve etkili yönetebilmelerine de aktif destek sağlayacak. Projede Üsküdar'da bulunan işverenleri ve STK'ları, gençlerin kariyer planlarına faha fazla etki etmelerini isteniyor.

ÜSİM işverenlerin ihtiyaçlarına en uygun adaylara ulaşabilmeleri ve değerlendirme süreçlerine aktif destek sağlamak üzere özel ihtisas sahibi uzmanlar ve altyapı ile donatıldı.

ÜSİM Ekibi, bu çalışmaları yürütürken İŞKUR ve hizmet sağlayıcı iş ortaklarıyla, işverenler ve STK'larla yakın işbirliği içerisinde hareket edecek.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir