Üsküdar'da sayım tamamlandı, Süpriz yok.!

CHP'nin yaptığı itiraz üzerine Üsküdar'da bazı sandıklar yeniden sayıldı. Sonuç yine değişmedi. Hilmi Türkmen'in bugün mazbatasını alması bekleniyor.

Üsküdar'da sayım tamamlandı, Süpriz yok.!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da CHP'nin ilçe seçim kuruluna yaptığı itiraz sonuçlandı. Sayımdan beklenildiği üzeri süpriz çıkmadı, Hilmi Türkmen mazbatasını alarak resmen Üsküdar Belediye Başkanı oldu.

aÜsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen

CHP'nin 21, AK Parti'nin ise 9 sandığa yaptığı itiraz etmişti. İtiraz edilen Üsküdar 1., 2. ve 3. seçim bölgesindeki bazı sandıklar yeniden sayıldı.

Üsküdar 1. bölgede tutanak karşılaştırması sonucu AK Parti'ye 63 oy eksik yazıldığı tespit edildi.

Üsküdar 2. bölgede yapılan inceleme sonucu CHP'nin 650 oyunun eksik yazıldığı tesbiı edildi.

Üsküdar 3. bölgede ise AK Parti'nin yaklaşık 600, CHP'nin ise yaklaşık 150 civarında oyunun eksik yazıldığı tesbit edildi.

Tesbit edilen hatalar düzeltilerek sayım tamamlandı ve sonuçlar ilçe seçim kurulunda askıya çıkarıldı. Bu sonuçların ardından AK Parti adayı Hilmi Türkmen Üsküdar'ın yeni belediye başkanı olduğu kesinleşti ve şu saatlerde mazbatasını aldı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir