Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen mazbatayı aldı

Üsküdar Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti adayı Hilmi Türkmen, mazbatasını aldı.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen mazbatayı aldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar İlçe Seçim Kurulu'nda düzenlenen törenle, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Yıldıray Akın'ın elinden mazbatasını alan Türkmen, şunları söyledi:

''AK Parti'nin belediye başkan adayı olarak bu yarışa girdik. Bugünden itibaren tüm Üsküdarlılar'ın belediye başkanı olarak önümüzdeki 5 yıl hizmet vereceğiz. Bu hizmet anlayışımızda, Üsküdar'ın tarihi dokusunu, kültürel zenginliğini asla tahrip etmeden, ona yakışır ve ona yaraşır, her hizmetimizde insanı öne çıkararak, hizmetimizi birlikte gerçekleştireceğiz. Seçim öncesi verdiğim sözler ve vaatlerin sonuna kadar arkasındayız. Üsküdar'da 2004 'ten beri AK Parti yönetimi var. Üsküdarlılar bu dönem de AK Partiyi tercih etti. Demek ki bu hizmetlerin daha da güzelleşerek, devam etmesi gerekiyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.'' dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar Belediye Başkanlığını kazanan AK Parti adayı Hilmi Türkmen, mazbatasını aldı.

İlçe Seçim Kurulu Başkanı Yıldıray Akın'dan mazbatasını alan Türkmen'i dışarıda meclis üyeleri ve çok sayıda partili karşılarken sevinç gösterileri yaşandı. Hatıra fotoğrafları çektiren Türkmen daha sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada Türkmen, ''İhsan Özkes 1994 te de karşıma DSP adayı olarak çıkmıştı. O zaman ben de FP den meclis üyesi adayıydım. Biz Özkes'i o zaman da yenmiştik. Şimdi de yendik. Yenilen pehlivan güreşe doymaz' dedi.

Bir örgüt ona sahip çıkıyor

CHP Belediye Başkan adayı emekli müftü İhsan Özkes'in partisinin kendisine sahip çıkmadığı yönündeki eleştirilerini değerlendiren Türkmen, ''Partisinin kendisine sahip çıkıp çıkmadığını bilmem. Ancak bildiğim bir şey var, o da başka bir örgütün ona sahip çıktığıdır'' diye konuştu.

''Bütün Üsküdarlıların başkanıyım''

Türkmen, Üsküdar'daki seçim süreci boyunca yapılan spekülasyonların dedikodudan ibaret olduğunu vurgulayarak, ''Bu kadar tantanaya rağmen ilçe YSK sonucu açıkladı ve mazbatamızı verdi. Bu saatten sonra bütün Üsküdarlıların belediye başkanıyım'' ifadelerini kullandı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir