CHP Üsküdar İlçe Seçim Kurulu'na İtiraz Etti

Üsküdar'da AK Parti ve CHP arasında kıran kırana geçen seçimi resmi olmaya sonuçlara göre Hilmi Türkmen kazandı. CHP ise sonuçlara itiraz etti.

CHP Üsküdar İlçe Seçim Kurulu'na İtiraz Etti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kaybeden CHP, sonuçlara itiraz etmek için Üsküdar İlçe Seçim Kurulu önünde toplantı. Daha sonra ise Üsküdar Adayı İhsan Özkes ve ilçe başkanı Mustafa Çetinkaya ile avukatlar seçim kuruluna geldi.

Öğleden sonra İlçe Seçim Kurulu'na itiraz dilekçesini veren CHP'nin Üsküdar Belediye Başkan Adayı İhsan Özkes çok sayıda usulsüzlük tespit ettiklerini, ellerinde tutanaklar bulunduğunu söyledi.

CHP İstanbul Milletvekili, Eski Üsküdar Müftüsü ve CHP Üsküdar Belediye Başkan adayı İhsan Özkes, ''Bazı sandıklarda Ümraniye'deki meclis üyelerine ait oy pusulaları çıktı. Bazı sandaklarda da muhtarlara ait zarflardan belediye başkanlarına ait oy pusuları bulundu. Bunlardan bazıları geçersiz bazıları da geçerli sayıldı. Yaklaşık 15 bin oy geçersiz sayıldı. Seçim gecesi 2 okula da bomba ihbarı yapıldı. Okullar tamamen boşaltılınca oy torbaları korumasız kaldı. Bunu gibi daha birçok konuda itirazımız var.'' dedi.

Kalabalık gurup dilekçenin verilmesinin ardından bir süre daha Üsküdar Bağlarbaşı'nda bulunan İlçe Seçim Kurulu önünde bekledikten sonra oyların toplandığı, 2. bölge Cumhuriyet Lisesi ve 1.-3. bölge Burhan Felek Spor Salonu önünde nöbet tutup oylara sahip çıkmak üzere dağıldı.

Aynı saatlerde ise Üsküdar Belediyesi önünde devir teslim töreni için hazırlıklar yapılıyordu.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir