Yapışık altız kedi yavruları görenleri şaşırtıyor

Bulgurlu Mahallesi'nde esnaflık yapan Erol Menekşe'ye ait ''Duman'' isimli kedinin 3 gün önce dünyaya getirdiği altız bitişik kedi yavruları, vatandaşların ilgi odağı oldu.

Yapışık altız kedi yavruları görenleri şaşırtıyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Bulgurlu Mahallesi'nde esnaflık yapan Erol Menekşe'ye ait ''Duman'' isimli kedinin 3 gün önce dünyaya getirdiği altız bitişik kedi yavruları, vatandaşların ilgi odağı oldu.

''İLK KEZ BÖYLE BİR ŞEY GÖRÜYORUM''

Kedisinin 3 gün önce 7 yavru kedi dünyaya getirdiğini anlatan Erol Menekşe, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yavrulardan birinin ayrı olarak dünyaya geldiğini ancak doğumdan sonra öldüğünü söyledi. İlk defa böyle bir durumla karşılaştığını belirten Menekşe, ''Kedileri sütle beslemek istedim. Ancak birbirinden ayıramadım. Top yumağı halindeydiler. Yavruları veterinere götürdüm. Ancak orada yapışık vaziyette olduklarını ve uzuvlarının yerinde olduğunu öğrendim. Çok şaşırdım. İlk kez böyle bir şey görüyorum'' dedi.

''BEN BUNUN ALTINDAN KALKAMAM''

Erol Menekşe, kedilerin yaşamasını çok istediğini ifade ederek, ''Veteriner, kedilerin birbirinden ancak ameliyatla ayrılabileceğini söyledi. Ancak maliyeti yüksek. Ben bunun altından kalkamam. Duyarlı insanlardan ve hayvanseverlerden yavru kedilerin hayata tutunması için destek bekliyorum'' diye konuştu.

ŞIRINGA İLE BESLENİYORLAR

Erol Menekşe, bir yıldır beslediği ''duman'' adlı kedisini yavrularını besleyebilmesi için süt ve pişmiş etle beslediğini belirterek, yavru kedileri de yapışık olduğundan dolayı annelerinin sütünden yeterli derecede faydalanamadıkları için şırınga ile ağızlarına süt vererek beslediğini anlattı.


Haberler.com


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir