Hilmi Türkmen, ''Üsküdar'ın gelecekteki mimarları sizlere emanet''

Üsküdar Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen yemekli gecede Üsküdarlı eğitimciler bir araya geldi.

Hilmi Türkmen, ''Üsküdar'ın gelecekteki mimarları sizlere emanet''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdarlı eğitimcilerin buluştuğu geceye AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş ve Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara da katıldı.

Üsküdar'a hizmete aday olan AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, okul müdürleriyle ve öğretmenlerle bol bol sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.

Hilmi Türkmen, ''En iyi imkânları sunmak için çalışacağız''

Gecede bir de konuşma yapan Hilmi Türkmen, ''Üsküdar'ın gelecekteki mimarlarını yetiştiren ve yetiştirmeye devam edecek olan siz değerli eğitimcilerimizle bir araya gelmiş olmaktan onur duydum. Gençlerimizin anne babalarından sonra emanet edildiği kişiler siz kıymetli öğretmenlerimizsiniz. Hz. Ali'nin 'Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum' sözü bile ne kadar mukaddes bir görevle meşgul olduğunuzu anlatmaya yeter. Bizler de sizlerin daha iyi şartlarda ve okullarda görevinizi icra edebilmeniz için nice projeler oluşturduk. En büyük proje ortağımız milli eğitim camiamızdır. Sizlerin fikir ve yönlendirmeleri ile çocuklarımıza hak ettikleri imkânları ve eğitim şartlarını sunacağız inşallah. Sizler yarının doktorlarını, mühendislerini, öğretmenlerini, yazarlarını ve nicesini eğiteceksiniz. Bizler de sizin destek ve dualarınla hizmet için göreve geldiğimizde sizlere ve evlatlarımıza en iyi imkânları sunmak için çalışacağız.'' sözleriyle eğitim camiasına olan inancını ve güvenini dile getirdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir