Erol Belen, ''Üsküdarlı bizi tanıyor, bizi biliyor, bizi seviyor ve bize güveniyor''

Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Erol Belen AK Parti adayını ve Üsküdar Belediyesi'ni son 10 yıl içerisinde yaptığı çalışmaları eleştirdi.

Erol Belen, ''Üsküdarlı bizi tanıyor, bizi biliyor, bizi seviyor ve bize güveniyor''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Saadet Partisi Üsküdar Belediye Başkan Adayı Erol Belen partisinin ilçe binasında Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer ve Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Adayı Yılmaz Bayat'ın da katıldığı bir basın toplantısı düzenledi.

Erol Belen Üsküdar Belediyesi'ni eleştirerek ''Mevcut yönetim 10 yıl içerisinde kaydadeğer hiçbir hizmet üretemedi. Hatta seçim arefesinde olduğumuz bu günlerde de belediyeye ait taşınmaz satışı yapmaktadır. Üsküdarlılar adına Üsküdarlıların ortak malı olan bu taşınmaz malların ne için satıldığının acilen halkımıza açıklanması gerekmektedir'' şeklinde konuştu.

Erol Belen, AK Parti adayı Hilmi Türkmen'i belediye imkanları ile kendi tanıtımını yaptığını iddia ederken, Mustafa Kara'nın 2009 yılında proje olarak sunduğu Validebağ Korusu'nu Hyde Park  yapma projesi'nin yeniymiş gibi sunduğunu belirtti.

Üsküdarlı bizi tanıyor, bizi biliyor, bizi seviyor ve bize güveniyor

Belen ayrıca kavgadan değil diyalogdan yana olduklarını ifade etti. Belen sözlerine şöyle son verdi: ''Üsküdarlı bizi tanıyor, bizi biliyor, bizi seviyor ve bize güveniyor. Biz halkımıza yapamayacağımız hiçbir şeyi vaad etmedik. Biz Üsküdarlıları hiç aldatmadık. Şimdi Üsküdar'ı Üsküdarlılarla birlikte adaletle yönetmek üzere, israfa son vermek üzere, yeniden efsanevi hizmetlere imza atmak üzere geçmişi temiz, genç ve tecrübeli bir ekiple yeniden geliyoruz. 31 Mart günü, seçim zaferimiz ile birlikte, belediyeyi halk ile birlikte yönetmek üzere devralmak için herkesi Üsküdar Belediyesi'ne davet ediyoruz.''

Bayat: Rekor bizde

1994-2004 dönemi Üsküdar Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Üsküdar Belediye Meclis Üyesi Adayı Yılmaz Bayat'ta toplantıda bir konuşma yaparak bu seçimlerin yerel seçimler olduğunu, ülkeye Başbakan değil Üsküdar'a Belediye Başkanı seçeceklerini ifade etti. Bayat ayrıca Üsküdar'da iki dönem üstüste belediye başkanlığı yapan tek ismin kendisi olduğunu da belirterek halkın hizmetlerini ödüllendirdiğini ve kendilerine güvendiğini ifade etti.

Esmerer suyu ucuzlatacak

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer de seçilmesi durumunda gerçekleştireceği projelerinden bahsetti. Esmerer'in projelerinden bazıları arasında şunlar yer aldı:

Su fiyatlarının yüzde 50 ucuzlaması, Ümraniye-Mecidiyeköy arası teleferik, bayanlara özel pembe metrobüs, raylı sistem uzunluğunun 600 km'ye çıkartılması.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir