Üsküdar'ın ''AK'' yürekli kadınları Kirazlıtepe'de buluştu

AK Parti Üsküdar Kadın kolları 4 Mart Salı günü Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde üyeleriyle buluştu.

Üsküdar'ın ''AK'' yürekli kadınları Kirazlıtepe'de buluştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Yoğun bir katılıma tanık olan organizasyonun protokol konukları arasında AK Parti İstanbul Bölge Milletvekili Alev Dedegil, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş ve AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen de bulunuyordu.

AK Parti Üsküdar Kadın kolları 4 Mart Salı günü Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde üyeleriyle buluştu.

AK Parti Üsküdar Kadın Kolları Başkanı Songül Kavalcıoğlu tarafından organize edilen yemekte kadın kollarına üye hanımlar bir araya geldi. 30 Mart yerel seçimlerinin ''ana gündem'' olduğu yemekte seçim sürecinin hazırlıklarından, seçim sonrası hayata geçecek projelere kadar birçok konu konuşuldu.

Geceye çocuklarıyla gelen hanımlar, her ne kadar siyasetin ana gündem olduğu bir yemeğe katılmış olsalar da ''Türk Kadını''nın her koşul ve durumda bir çok işi aynı anda takip edebileceğini ispatlarcasına, hem siyaset konuşup hem de annelik vazifelerinden vazgeçmediklerini gözler önüne serdi.

AK Parti Üsküdar Kadın kolları 4 Mart Salı günü Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde üyeleriyle buluştu.

Çocukların şen kahkahalarının yankılandığı salonda gecenin açılış konuşmasını programın ev sahibi olan Songül Kavalcıoğlu yaptı. Tüm misafirlerine hoş geldiniz diyerek konuşmasına başlayan Kavalcıoğlu, ''AK Parti'nin alnı AK Kadınları olarak siyasette biz de varız derken bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Biz kadınlar tarih boyunca kilit rollerde olduk. Kimi zaman bir bağımsızlık sembolüydük, kimi zamansa bir adalet sembolü olduk. Anne, eş, evlat, kardeş olduk. Kimin yanında durduysak ona güç ve destek olduk. Eşimizin, dostumuzun, ailemizin yorulduğu yerde bayrağı devralıp hayat mücadelesinde sorumluluk kostümünü biz giyip yola devam ettik.''

Hilmi Türkmen'e 7'den 77'ye tam destek

''Ve artık gücümüzün, başarımızın herkes farkında. Zorluk anında metanetli ve güçlü duruşumuzu herkes görüyor. O yüzden artık sadece evimizin değil vatanımızın da cennete dönüşmesi için emek harcıyoruz. Bu kurtlar sofrası olan siyaset arenasına da bu yüzden adım atıyoruz ve bu adımlarımızda en büyük destekçimiz hiç şüphesiz siz kıymetli hemcinslerimiz oluyor. Bu siyaset yolcuğunda AK Parti'yi ve biz AK Partili hemcinslerinizi desteklemeyi tercih ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.'' dedi ve katılan tüm hanımlara teşekkür etti.

Hilmi Türkmen'e 7'den 77'ye tam destek

Gecenin protokol misafirlerinden olan AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen de programda AK Partili hanımlara seslendi.

Gördüğüm manzara karşısında gururlanıyorum

Türkmen, ''Bugün burada gördüğüm manzara gururlanmama vesile oluyor. Siz kıymetli hanımlarımızın desteğinin, gücünün ve duasının yanımızda olduğunu görmek, yarınlara dair umudumuzu arttırıyor. Geleceğimizi teslim edeceğimiz evlatlarımızın sizler tarafından yetiştiriliyor oluşu bizlere güç veriyor. Evlerinizden çıkıp vatana hizmet etmek için siyaset arenasına adım atıyorsunuz.  Elinizin hamurunu değil elinizin bereketini getiriyorsunuz. Siyasetin sadece erkek işi olmadığını gözler önüne seriyorsunuz. Siz Üsküdar'ın Hanım Sultanları, bu tarihi coğrafya sizin bereketli dokunuşlarınızla şahlanıp yükselecek. Bu seçim sürecinde yuvanıza ayırabileceğiniz zamanınızın bir kısmını bizlere ayırdığınız, bizleri de, partimizi de bir yuva kabul ettiğiniz için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum her birinize. Sizlerin heyecan ve coşkusu bizlere bütün yorgunluğumuzu unutturdu. Dedim ya hanım eli değer her şey bereketlenir. Üsküdar'daki başarımızın temelinde de Hanım Sultanlarımızın eli var. Desteğiniz, gücünüz ve duanızla durmak yok, yeni ve daha kaliteli hizmetler için yola devam diyoruz.'' sözleriyle hanımlara olan inancını vurgulayan Türkmen uzun süre ayakta alkışlandı.

Geceye katılan üyeler, bu davetten duydukları mutluluğu dile getirerek, AK Parti ile sonuna kadar siyaset arenasında yer alacaklarını belirttiler.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir