MHP Üsküdar'da Seçim İrtibat Bürosu açılışları devam ediyor

MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı Üsküdar'da seçim irtibat büroları açmaya devam ediyor.

MHP Üsküdar'da Seçim İrtibat Bürosu açılışları devam ediyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Bugüne kadar Selimiye, Ünalan, Bulgurlu, Yavuztürk, Çamlıca, Küplüce, Kirazlıtepe, Zeynep Kamil, Valide Atik, Murat Reis, Cumhuriyet İcadiye, Selamsız ve Barbaros Mahallelerinde irtibat bürolarını açan MHP'de önümüzdeki günlerde yeni bürolar da açılacak.

MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı Üsküdar'da seçim irtibat büroları açmaya devam ediyor.

Bu seçim irtibat bürolarından Kirazlıtepe Mahallesi bürosu'nun açılışını ise İstanbul Bölge Milletvekili ve TBMM Başkan Vekili Meral Akşener yaptı.

MHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Habib Suiçmez, Üsküdar'ın sorunlarını yakından bildiklerinin söyledi.

Mahallelileri yoğun ilgi gösterdiği açılışta konuşma yapan MHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Habib Suiçmez, Üsküdar'ın sorunlarını yakından bildiklerinin söyledi. Belediyecilik olarak Üsküdar'a yakışan hizmetin yapılmadığını söyledi. Bölgenin en önemli sorununun imar olduğunu ifade eden Suiçmez, imar sorunuyla ilgili olarak kaç seçimdir sözler verildiğini ama yerine getirilmediğini söyledi. Üsküdar Belediyesi'nin yüzde 15 olan imar planıyla ilgili olarak hiçbir düzenleme yapmadığını şuanda irtibat büromuzdan da görülen bazı firmalara düzenlemeler yapıldığını ifade ederken, 30 Mart akşamı belediye başkanlığını kazandıklarında ilk çözecekleri konunun Kirazlıtepe'nin imar sorunu olacağını söyledi. Habib Suiçmez, ''Bu sorun senelerdir çözülmüyor, nasıl çözecekseniz diye sorarsanız? Karşınızda gördüğünüz firmaya ne hak verildiyse sizede o kadar hak vereceğim'' dedi ve mahalleliler huzurunda söz verdi.

Meral Akşener ''Ülkücü hareket bir karar verirse, ülkücü hareket irade ortaya koyarsa ve gerçekten inanırsa o inancının gereğini yerine getirirse sonuç kaçınılmazdır''

Meral Akşener ise, ''Ülkücü hareket bir karar verirse, ülkücü hareket irade ortaya koyarsa ve gerçekten inanırsa o inancının gereğini yerine getirirse sonuç kaçınılmazdır'' dedi. Akşener, ''Başkan adayımız Habib bey bölgenin imar sorununa değindiğini ve karşımızda duran firmanın yaptığı binaları göstererek, bu binalar ön görünümde olan bir yere nasıl yapldı? Bu sorunun cevabını verdiğinizde Habib Suiçmez'e o vermeniz gerekir'' dedi.

MHP Üsküdar'da Seçim İrtibat Bürosu açılışları devam ediyor

Konuşmaların ardından seçim irtibat bürosunun açılışı yapıldı. Meral Akşener'e vatandaşların ve bayanların yoğun ilgi göstermesi gözlerden kaçmadı.

MHP Üsküdar'da Seçim İrtibat Bürosu açılışları devam ediyor


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir