AK Parti Başkan Adayı Hilmi Türkmen, ''Çılgın Proje''sini açıkladı

Üsküdar Meydanı'nda vatandaşlara hitap eden Türkmen, seçimi kazanması halinde ilçe için hayalindeki ''Çılgın Proje''yi de açıkladı.

AK Parti Başkan Adayı Hilmi Türkmen, ''Çılgın Proje''sini açıkladı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar'da, AK Parti'den Belediye Başkanlığı için yarışan Hilmi Türkmen, ilçe sakinlerine çam fidanı dağıttı. Seçmenlerden oy isteyen Türkmen, Üsküdar için ''Çılgın Proje''sini de açıkladı.

Üsküdar Meydanı'nda vatandaşlara hitap eden Türkmen, seçimi kazanması halinde ilçe için hayalindeki ''Çılgın Proje''yi de açıkladı.

Üsküdar Meydanı'nda vatandaşlara hitap eden Türkmen, seçimi kazanması halinde ilçe için hayalindeki ''Çılgın Proje''yi de açıkladı. Mevcut Belediye Başkanı Mustafa Kara'nın yanı sıra, AK Parti İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Kadın Kolları Başkanı ve parti teşkilatına mensup üyeler ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı fidan dağıtımında konuşan AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen, ''Bugün Üsküdar için bir bayram. Bugün İstanbul için bir bayram. Çünkü biz bugün, her zaman olduğu gibi, yeşilimizle, temiz havamızla, suyumuzla elbette ki kıymetli Üsküdarlılarımızla birlikteyiz. Sizlerin karşısındayız.

Hilmi Türkmen ''Üsküdar'da 10 yılda 500 bin ağaç diktik. Üsküdar'da 2004 yılında kişi başına düşen yeşil alan 3.8 metrekareydi, bugün 7.8 metrekare oldu. İnşallah önümüzdeki 5 yılda Üsküdar'da kişi başına düşen yeşil alanı 10 metrekareye çıkarıyoruz''

Üsküdar'da 10 yılda 500 bin ağaç diktik. Üsküdar'da 2004 yılında kişi başına düşen yeşil alan 3.8 metrekareydi, bugün 7.8 metrekare oldu. İnşallah önümüzdeki 5 yılda Üsküdar'da kişi başına düşen yeşil alanı 10 metrekareye çıkarıyoruz. Hayırlı olsun. Bizim için fidan aşktır, fidan sevdadır, fidan sevgidir, fidan çocuktur, fidan gelecektir, fidan mutluluktur. Bizim için fidan Üsküdar'dır'' şeklinde konuştu.

Üsküdar Meydanı'nda vatandaşlara hitap eden Türkmen, seçimi kazanması halinde ilçe için hayalindeki ''Çılgın Proje''yi de açıkladı.

Üsküdar için planlarını aktaran Türkmen, ilçe için hayalini kurduğu ''Çılgın Proje''sini de açıklayarak, ''Sevgili Üsküdarlılar, önümüzdeki dönem çılgın projemiz var. İnşallah Validebağ Korumuzda 10 bin tane ağaç dikiyoruz. Üsküdar'a 354 dönüm alandaki Validebağ Korumuzu bir Şehir Parkı, bir bölge parkı yapıyoruz. Yeşil alanları ile, çocuk parkı ile, seyir terasları ile göletleri ile ve muazzam bir açık alan amfitiyatrosu ile yalnızca Üsküdar'a değil, İstanbul'umuza, hatta ülkemize güzel bir forum kazandıracağız'' dedi.

Hilmi Türkmen ''Yeşil alanları ile, çocuk parkı ile, seyir terasları ile göletleri ile ve muazzam bir açık alan amfitiyatrosu ile yalnızca Üsküdar'a değil, İstanbul'umuza, hatta ülkemize güzel bir forum kazandıracağız''


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir