Hilmi Türkmen Pelitözü Derneği'nde Ordulularla buluştu

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Hilmi Türkmen Üsküdar'daki Ordulularla bir araya geldi.

Hilmi Türkmen Pelitözü Derneği'nde Ordulularla buluştu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Pelitözü Derneği'nde gerçekleşen toplantı da Hilmi Türkmen vatandaşlarla Üsküdar için hayata geçirmeyi planladıkları projeleri paylaştı. Ordu'lu vatandaşlar destek ve dualarının kendileriyle olduğunu söyledi.

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Hilmi Türkmen Üsküdar'daki Ordulularla bir araya geldi.

Hilmi Türkmen ilgi ve alakaları için Ordululara teşekkürlerini sundu ve ''Biz hiçbir zaman halkımıza yapamayacağımız sözleri vermeyeceğiz. Sizlerinde desteğiyle Üsküdar'ımızı yeni dönemde çok farklı noktalara birlikte taşıyacağız. Adaylığımız açıklandığı günden beri sabah namazıyla çalışmalarımıza başlıyoruz. Kahvaltılara katılıyoruz, esnafımızı geziyoruz, teşkilatımızla toplantılar yapıyoruz. Allah'ın izniyle Üsküdar'dan rekor bir oy çıkartarak dünya lideri büyük ustaya büyük bir zafer hediye etmek istiyoruz.

Hilmi Türkmen ilgi ve alakaları için Ordululara teşekkürlerini sundu ve ''Biz hiçbir zaman halkımıza yapamayacağımız sözleri vermeyeceğiz''

Böylesine güzel ve değerli insanların teveccühü, desteği ve duası heyecanımıza heyecan katıyor. İnşallah çalışmalarımızla sizlere layık olacağız. Üsküdar'ımız için, aşkla, şevkle, öz veri ile çalışacağız, akılla, ilimle, irfanla istişareyle hareket edeceğiz. Her zaman kıymet vereceğimiz değerli büyüklerimize saygı ve sevgiyi hiçbir zaman eksik etmeyeceğiz. Biz belli bir bölgenin partisi değiliz. Biz Türkiye'nin partisiyiz. Gençlerimizin her anında ihtiyacında yanında olacağız. Gençlerimizin iyi yetişmesinde faydalı olabilirsek kendimizi başarılı göreceğiz. Hep birlikte Üsküdar'ın hem bu gününü hem yarınını planlayacağız. Tecrübemiz buna müsait, hizmet aşkımız, gayretimiz buna müsait.'' dedi.

Böylesine güzel ve değerli insanların teveccühü, desteği ve duası heyecanımıza heyecan katıyor.

Programın soru-cevap kısmında ise Ordulular kafalarına takılan noktalarda Hilmi Türkmen'e sorular yönelti.


Üsküdar 34


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir