Hilmi Türkmen, ''Üsküdar Sizlerle Güzelleşecek''

AK Parti Kadın Kolları'nın ''Hizmet Yerinde Görülür'' etkinliklerinde Üsküdar'ın hanım sultanlar Başkan Adayı Hilmi Türkmen ile bir araya geldi.

Hilmi Türkmen, ''Üsküdar Sizlerle Güzelleşecek''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Kadın Kolları'nın düzenlediği ''Hizmet Yerinde Görülür'' etkinliklerinde 25 Şubat Salı günü Yavuztürk, Burhaniye, Kısıklı ve Ferah Mahallelerindeki hanımlarla buluşarak AK Parti'nin Üsküdar'a yapmış olduğu hizmetleri yerinde gezdi.

AK Parti Kadın Kolları'nın ''Hizmet Yerinde Görülür'' etkinliklerinde Üsküdar'ın hanım sultanlar Başkan Adayı Hilmi Türkmen ile bir araya geldi.

Yapılan geziden sonra Boğaziçi Yaşam Merkezine geçen hanımlar burada AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ile bir araya geldi. Türkmen'e ve Kadın Kolları yetkililerine yapılan hizmetler için teşekkürlerini ileten hanımlar daha sonra Türkmen'in Üsküdar projelerine kulak verdi.

Hanımlarla yapılan keyifli sohbetin ardından kürsüye çıkan Hilmi Türkmen; ''Siz kıymetli hanımlarımız yeni dönemde Üsküdar'ın güzelleşmesinde çok önemli bir rol üstleneceksiniz. Nasıl ki evinize sahip çıkıp, onu bir cennet bahçesine dönüştürmeye çalışıyorsanız, Üsküdar için biz de aynı özveriyle çalışacağız. Bu süreçte sizlerin destek ve dualarınıza ihtiyacımız var. Bir işe başlarken bir hamle yaparken en ufak bir işle meşgul olurken nasıl kendi hayatlarımızda eşlerimize danışıp siz hanımların fikirlerine önem veriyorsak, bu güzel Üsküdar'ın idaresinde de sizlerin kıymetli fikirleri bize yol gösterecek. Bizlerden hayır duanızı, desteğinizi ve inancınızı esirgemeyin'' diyerek Üsküdarlı hanımlara verdikleri değeri ve kendilerinden umutlu olduklarını vurguladı.

Üsküdarlı hanımların desteği ve duasıyla 30 Mart seçimlerinde başarı kazanacaklarına inandığını belirten Türkmen ''Geleceğimiz olan çocuklarımıza bırakmak istediğimiz güzel Üsküdar'a bizlerle birlikte sahip çıkmanız en büyük temennimizdir.'' diyerek konuşmasını noktaladı. Türkmen'i dikkatle dinleyen hanımlar konuşma sonunda Türkmen'i alkışladı. Konuşma sonrası hanımların sorularını yanıtlayan Türkmen, hanımlara ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ilçedeki site ziyaretlerine vatandaşların yoğun katılımıyla devam ediyor.

Site Sakinleriyle Üsküdar Sohbeti

AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ilçedeki site ziyaretlerine vatandaşların yoğun katılımıyla devam ediyor. Bulgurlu mahallesinde Ata 1 sitesi sakinleriyle bir araya gelen Türkmen ve partililer sitelere ve Üsküdar'a dair derin bir sohbete başladı. Çay ikramlarıyla lezzetlenen sohbette Türkmen vatandaşların sorunlarını dinleyerek sorularını cevaplandırdı. ''Her mahallemizde her bölgemizde izimiz, hizmetimiz var. Yeni dönemde 2 kavşak projemiz olacak; Bulgurlu Kavşağı Acıbadem-Çamlıca Kavşağı bu kavşak projemiz ile bölgemiz rahat bir nefes alacak. Çöp konteynırları ile ilgili projemizde hedefimiz tüm konteynırları yer altına almak. Buna özel sitelerimizin konteynırlarını da dahil edeceğiz. AK Kadrolar olarak 'İşimiz Hizmet Gücümüz Millet' diyerek yola çıktık. 2014 seçimleriyle belediyecilikte yeni bir milat başlatıyoruz. Evlere giden yolları inşa etmek zaten bizim işimiz. Şimdi asıl olan, gönüllere giden yolları yapmaktır. Biz de Üsküdar'da karşılarında kendileri gibi olan belediye başkanı olmak için devamlı esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinleyerek Üsküdar'ımızı yöneteceğiz. Böylesine güzel ve değerli insanların teveccühü, desteği ve duası heyecanımıza heyecan katıyor. İnşallah çalışmalarımızla sizlere layık olacağız'' dedi.

Üsküdar'a hak ettiği değerin verilmesi gerektiğini söyleyen Türkmen'in projelerinden bazıları ise şöyle:

Üsküdar'a hak ettiği değerin verilmesi gerektiğini söyleyen Türkmen'in projelerinden bazıları ise şöyle:

1- Üsküdar Belediyesi Yeni Hizmet Binası,
2- Üsküdar Meydanı,
3- Bağlarbaşı Spor Salonu,
4- Ünalan Bilim merkezi ve Gözlem Evi,
5- Çengelköy Yaşam Merkezi,
6- Çamlıca Spor Salonu,
7- Ünalan Spor Kompleksi,
8- Ferah Yaşam Merkezi,
9- Bulgurlu Engelli ve Yaşlılar için Engelsiz Yaşam Merkezi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.04 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir