AK Parti'den meşale ve horonlu açılış

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı irtibat büroları açılışları devam ediyor.

AK Parti'den meşale ve horonlu açılış
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen'in katılımıyla Küplüce İrtibat Bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş ve Üsküdar Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen'in katılımıyla Küplüce İrtibat Bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa katılmak için coşkulu bir kalabalık Belediye Başkan Adayı Hilmi Türkmen ve İlçe başkanı Sinan Aktaş'ı karşıladı. Halkın neşesine tebessüm ve selamlarla karşılık veren Hilmi Türkmen ve Sinan Aktaş, gençlerin yaktığı meşaleler eşliğinde kurdelayı birlikte kesti.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı irtibat büroları açılışları devam ediyor.

Biz Üsküdar'a hizmet sevdalısıyız

Açılış konuşmasını hayır duaları ile başlatan Türkmen; ''Soğuk havaya rağmen teşkilatımız ve komşularımız bizleri yalnız bırakmadı. İnşallah 30 Mart'ta zaferimizi hep beraber kutlayacağız. Biz sevdalısı olduğumuz Üsküdar'ımızda birbirinden güzel projeleri gerçekleştirdik. Yeni dönemde de birbirinden önemli marka projeleri Üsküdar'ımızda gerçekleştireceğiz. Bu milletin bizlere güveninin işareti olan sandığa sahip çıkmamız lazım. Bizim hamdolsun seçim sonuçları ile ilgili hiçbir tereddüdümüz yok. Üsküdar'da rekor oy oranı alarak Başbakanımıza olan samimiyet ve bağlılığımızı bir kez daha göstereceğiz. Biz Üsküdar'a hizmet sevdalısıyız. Bugün sahnelenmek istenen oyunun farklı sahnelerini daha önce hep birlikte yaşadık. Bu oyunu sahnelemek isteyenlerin arzusu şudur, Orta Asya'da, Ortadoğu'da, Afrika'da, Balkanlar'da her nerede yaşıyorsa yaşasın gözü yaşlı mazlum; aç sefil insanların yardımına koşmayacaksınız. Onları görmezden gelecek, haksızlıklara, hukuksuzluklara karşı sesinizi çıkarmayacaksınız. Biz bu tür oyunlara gelmeyerek milletimizin destek ve dualarını alarak bu kirli tezgaha en güzel cevabı vereceğiz. Bu seçim mühimdir. Bu seçimde Başbakanımıza ve AK Parti'ye kumpas kuran uluslar arası şebekelere ve yereldeki işbirlikçilerine cevap verme günüdür. İnşallah 30 Mart'ta sandıkta en iyi cevabı yine milletimiz verecektir'' sözleriyle son verdi.

Hilmi Türkmen ''Yeni dönemde de birbirinden önemli marka projeleri Üsküdar'ımızda gerçekleştireceğiz.''

Açılış öncesi ve sonrası horon gösterisi sergileyen folklor ekipleri dakikalarca alkışlandı. Hilmi Türkmen açılışın bu denli renkli geçmesini sağlayan semt gençlerini tek tek tebrik etti. Açılış sonrası Küplüce Semt Pazarı'nı gezen Türkmen ve partililer esnafın kendilerine gösterdiği yoğun ilgi ve misafirperverlik karşısında duydukları mutluluk ve onuru dile getirdiler.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir